Nytt keepertalent inn for BSK – Bækkelaget

Nytt keepertalent inn for BSK

BSK ønsker Mats Bjørnstad velkommen til klubben. Kolbotngutten hentes fra førstedivisjonslaget Nøtterøy.

Mats Bjørnstad i aksjon for Nøtterøy. Foto: Theodor Greger Jahnsen

«Jeg valgte å signere for bsk fordi det er en ung spillergruppe som jeg tror jeg kommer til å passe godt inn i. Jeg har vært litt innom for noen år siden da de hadde samarbeid med Kolbotn, så jeg vet at det er et bra miljø, både treningsmessig og sosialt. Jeg har også kjennskaper til OIS og vet at de har bra fysisk opplegg og oppfølgning.» Sier Mats Bjørnstad

Bjørnstad kjenner også flere av guttene som allerede spiller på laget. Både Markus Fartum og Sander Myklebust er fra Kolbotn og har spilt på lag med Bjørnstad tidligere. I tillegg har han også spilt mot flere av de andre i fra BSKs 99 lag.

«Jeg ser for meg en rolle som utfordrer i starten. Jeg har ingen eliteserieerfaring fra før, men vil jobbe for å vise at jeg er klar for nivået. Jeg har lyst til å være med å bidra for at laget skal prestere bra. Mine styrker som keeper er at jeg er flink til å lese spillet. Jeg har gode reflekser og er ganske eksplosiv. » Sier Bjørnstad som er klar for danne keeperteam med Nikolai Wiig.

Vår nye hovedtrener Jørgen Laug er også kjempe fornøyd med sin nye sisteskanse:

«Jeg er glad for at Mats har valgt å signere for BSK, jeg har sett han spille mye for Nøtterøy i 1.divisjon de siste par sesongene og han har gjort en meget god jobb der. En spennende lokal unggutt som jeg håper kan danne et bra team med Nikolai.»

Foto: Theodor Greger Jahnsen