BSK signerer ny venstrekant – Bækkelaget

BSK signerer ny venstrekant

«Jeg kan vel si at det å spille for Bækkelaget er en liten guttedrøm for meg.» Sier Anders Huse (21)

Vi har gleden av å presentere Anders Huse som ny spiller for vårt herrelag. Huse spilte forrige sesong for Follo HK i Rema 1000-ligaen.

Den godt trente venstrekanten fra Follo området har allerede rukket å være med på flere treninger med laget, og spilte treningskampen mot Viking TIF på søndag. Her noterte han seg for sin første scoring i gul og blå drakt.

«Etter tre sesonger i Follo merket jeg at jeg trengte et miljøskifte, og nye utfordringer. Bækkelaget er en seriøs klubb med unge spillere, og jeg tror det er en klubb jeg kan utvikle meg i som håndballspiller. Jeg kjenner også flere som spiller i Bækkelaget nå, som jeg gleder meg til å se igjen. Spesielt Markus, som jeg herjet sammen med på Kolbotn sitt guttelag.» Sier Anders Huse om overgangen til BSK.

Huse har også gode ambisjoner for seg selv og laget for kommende sesong, og tror at BSK kan være et lag som biter godt fra seg.

«Bækkelaget har et ungt lag som jeg tror kan hevde seg godt i årets sesong. Personlig har jeg svært høye ambisjoner for meg selv som håndballspiller, og jobber alltid for å bli så god som mulig. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at vi skal kunne hevde oss mot de aller beste.»

Hovedtrener Laug sier seg også veldig fornøyd med å få på plass sin nye kantspiller.

«Når vi først sto der og trengte en venstrekant rett før sommerferien så er jeg veldig fornøyd med at vi fikk på plass Anders. Han tilfører laget en stor treningsvilje, innsats og holdninger som rimer veldig godt med det BSK står for, og han kommer til å danne et bra par med Christian Ekeberg på kanten kommende sesong.» Sier Jørgen Laug.