AS Backe forlenger samarbeidet – Bækkelaget

AS Backe forlenger samarbeidet

Bækkelagets SK Håndball Elite og AS Backe har skrevet under en ny samarbeidsavtale som strekker seg over to år.

«At vi forlenger samarbeidet med Backe er vi strålende fornøyd med. Backe er en veldig viktig del av vår fremtid, ikke bare for håndball elite, men også hele klubben med BSK Arena. Det blir et fantastisk samlingspunkt for klubben og nærmiljøet.» Sier Sportslig administrativ leder Ulrik Rød.

BSK Arena er det nye hjemmet til Bækkalgets Sportsklub som skal romme fire håndballflater, stort treningssenter, klasserom og kontorer. I tillegg vil det bli publikumfasiliteter for eliteseriearrangementer. Hallen blir et av de største hallprosjektene i Oslo.

«Backe har en policy om å støtte lokale idrettslag, og det er naturlig med BSK nå som vi skal bygge BSK Arena. Vi ønsker å gi noe tilbake. BSK Arena blir et fantastisk løft for Oslo idretten, og vi håper at alle som kommer for å se eller spille kamper vil oppleve et fantastisk anlegg. Håper at det kan inspirere til enda flere slike bygg.» Sier konsernsjef Eirik Gjelsvik om samarbeidet med BSK.

Arne Landmark og Eirik Gjelsvik gleder seg til sette i gang med BSK Arena.

En annen som har hatt mye med prosjekt BSK Arena å gjøre er administrerende direktør i avdeling Stor-Oslo. Han hadde dette å si om byggingen av prosjektet.

«Vi har allerede jobbet lenge med dette prosjektet, og det kribbler etter å komme ordentlig i gang. Det kommer til å bli veldig spennende, men også til tider krevende. Vi tenker mye på gjennomføring av Norway Cup.» Sier administrerende direktør Arne Landmark.

På spørsmål om når vi kan se at byggingen starter, og når vi kan få se første hjemmekamp i hallen svarer Landmark.

«Ca ved juletider er vi i gang. Rivestart vil være i november eller desember så lenge vedtakene går som de skal. Vi håper at hallen skal stå klar høsten 2023.»

Det er bare å glede seg til kamper i BSK Arena i 2023 når BSK er i aksjon og tribunene er fylt. Se enda flere bilder på http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena.