Tap i serieåpningen – Bækkelaget

Tap i serieåpningen

Søndag 30. august møtte herrelaget Haslum borte i Nadderud Arena. Dessverre for BSK sin del ender det med et 33-29 tap for Bærums laget.

Tøffe tak for Oscar Lysgård og resten av BSK gutta. Foto: Ulrik Rød

Endelig var det duket for et oppgjør igjen i Rema 1000-liagen etter et halvt år med pause fra kamper. Begge lag var ute etter å få sikret seg en seier i første kampen for sesongen. Det starter også bra for de gule og blå i Nadderud Arena, og lagene følger hverandre tritt tiltross for en rekke 2 min til BSK. Lagene går til pause på stillingen 15-15.

Andre omgang blir ganske lik som første, og lagene følger hverandre tett. Det er mye tekniske feil på begge lag, og Haslum og BSK bytter på hvem som er i ledelsen. Lagene følger hverandre helt til det er igjen 5 min hvor da hjemmelaget fester et mer grep rundt kampen, og vinner tilslutt 33-29. Banens beste for BSK blir Nikolai Wiig i buret.

Fabian Sandven fikk sine første minutter tilbake i BSK. Foto: Ulrik Rød

«Sluttminuttene er på en måte en kortversjon av kampen, til tross for både overtallsspill og gode muligheter så gjør vi litt for enkle feil som vi blir straffet hardt på. Synd at vi ikke klarer å være bedre når det skal avgjøres, men prestasjonen fortjente heller ikke poeng i går. Vi skal ikke rette opp noe spesielt, annet enn at vi skal fortsette å jobbe godt på trening og forberede oss godt til en tøff motstander i Fyllingen. Vi er på riktig vei og skal jobbe for å ta nye steg kommende uke. Jeg synes Wiig gjør en god kamp i mål, ellers så er det helt på det jevne blant utespillerne, noe bra og noe dårlig hos de fleste.» Oppsummerer hovedtrener Jørgen Laug.

Venstrekant Anders Huse fikk også sin debut for BSK i en offisiell kamp, og leverer med to scoringer.

«Selv om det ble tap i den første kampen, var det utrolig morsomt å spille mine første minutter for BSK. Det å være en del av et så ungt lag med gode kompiser, gjør det ekstra motiverende å gå ut på banen og blø for drakta.» Sier Anders Huse.

Anders Huse etter scoring mot Haslum. Foto: Ulrik Rød