Målshow i Moss – Bækkelaget

Målshow i Moss

Skrevet av Beate Oma Dahle.

Onsdag 09.september var herrelaget på besøk hos Herulf Moss for å spille 3.runde i NM. BSK gutta viste god lagånd, og fikk hele elleve spillere på målscorerlista. Stillingen endte til slutt 21-33 til gutta i gult og blått.

Dagens toppscorer ble Oscar Lysgård med hele 9 mål, etterfulgt av Emil Sundal med 8 mål. Videre kommer Andreas Lie fra Herulf Moss med 7 mål.

Etter 10 minutter leder BSK 5-6. Herulf Moss viser både muskler og vilje som gjøre det utfordrende for BSK å ta tidlig ledelse. Likevel klarer gutta i gult og blått å vise hvem som spiller på det høyeste nivået, og ved pause står det 8-16 til BSK. Siste omgang blir ikke annerledes. BSK har uten tvil gitt opp å score mål og får 17 mål i kampens 2.omgang. Gjennom hele kampen styrer Bækkelagets herrer tempoet i kampen. Ansiktet er mot mål i 60 minutter og dette lønner seg til slutt. 

Oscar Lysgård blir kampens toppscorer med 9 scoringer. Foto: Beate Oma Dahle

BSKs toppscorer, Lysgård, mener at kampen blir gjennomført på en god måte.

«Jeg synes vi gjennomfører en solid kamp mot et antatt svakere lag, og viser at vi tar det på alvor. Det er jevnt i starten, men så klarer vi å få kampen mer inn på vårt spor. Jeg synes alle gutta presterer bra i dag».

Trener Jørgen Laug er enig med Lysgård. «Først og fremst er jeg veldig godt fornøyd med at vi vinner kampen og avanserer videre i NM. Det er fort gjort å undervurdere en motstander og havne i trøbbel så guttene skal ha masse skryt for jobben de gjorde i dag. Også veldig fornøyd med at vi klarer å holde fokus på arbeidsoppgavene vi har jobbet med og vi fikk dermed mye ut av kampen utover bare seieren også.»

Emil Sundal setter 8 kasser i cupkampen. Foto: Beate Oma Dahle

Videre går fokuset inn på neste hjemmekamp som spilles søndag 13.september i Nordstrand Arena kl. 17:00. Laug ønsker å ta med seg dagens kamp inn mot søndagens tøffe motstander. «Nå skal vi bruke denne gode opplevelsen og jobbe godt inn mot en knalltøff kamp hjemme mot Arendal på søndag».

Det er selvfølgelig ønskelig at Lysgård stiller med mange mål denne kampen. «Hehe, ja. Vi får håpe det. Får prøve å ta med meg godfølelsen inn mot kampen på søndag», sier dagens toppscorer.

Verdt å nevne også er at Joakim Hval fikk sine første minutter på banen for BSKs herrelag, og Fredrik Syversen fikk sin aller første scoring. Grattis til begge gutta.

Joakim Hval får sine første minutter i BSK buret. Foto: Beate Oma Dahle