Nervepirrende kampslutt – Bækkelaget

Nervepirrende kampslutt

Da sluttsignalet gikk var det ikke mange som forstod hva som hadde skjedd. Til slutt ender kampen 23-23, og herrene i gult og blått tar med seg ett poeng fra søndagens kamp mot sørlendingene.

Poeng mot ØIF Arendal er slett ikke verst. Banens beste, Mats Bjørnstad, mener det fortsatt er noe å jobbe med.

Vi vet at hvis vi skal få med oss noe mot ØIF så må vi stå bra i forsvar og ikke la dem kjøre det tempoet de vil i ankomsten. Det syns jeg vi gjør veldig bra, spesielt i 2. omgang. Fremover sitter det ikke like bra ennå, men det er noe vi skal fortsette å jobbe med. Alt i alt så er poeng mot Arendal noe man skal være fornøyd med, men alltid surt å ikke ta to poeng når man har muligheten på slutten av kampen.

Mats Bjørnstad står en kanon match i buret for BSK. Foto: Beate Oma Dahle

Tidligere BSK-spiller Kristian Rammel er enig med Bjørnstads beskrivelse av kampens forsvar- og angrepsspill.

Det var en klassisk krigekamp hvor jeg tror begge lag var fornøyde med forsvars- og keeperspillet, men hvor det skortet litt fremover. Der tror jeg begge lag sitter igjen med den samme følelsen. Planen vår forsvarsmessig fungerte veldig bra, der leverte vi sesongbeste til nå. Men vi skulle selvfølgelig ha lyktes bedre framover og fått mer «svai» på forsvarsspillet deres enn det vi gjorde, men sånn er det iblant. Vi tar i hvert fall med oss forsvars- og keeperspillet videre til neste kamp, som er allerede på onsdag.

Videre forteller Rammel hvordan det er å spille mot gamleklubben.

Det er selvfølgelig litt spesielt. Jeg har vokst opp 10 minutter unna hallen, og jeg går rundt og hilser på alt og alle før kampstart. Jeg har naturligvis et godt forhold til Bækkelaget i og med at jeg har spilt der i 6 år, så kampene mot dem er alltid spesielle. Men samtidig er det viktig at jeg ikke tenker på disse tingene mens kampen holder på og tar det som en hvilken som helst annen kamp, og det syns jeg jeg klarte fint.

Kristian Rammel blir godt passet på av gamle lagkamerater. Foto: Beate Oma Dahle.

Rammel forteller at Arendal opp gjennom historien alltid har slitt borte mot Bækkelaget.

Det husker jeg selv fra da jeg spilte i BSK. Så alt i alt er det vel godkjent, men ikke noe mer enn det, sier kaptein Kristian Rammel.

Neste kamp for Bækkelaget er allerede på søndag. Da spiller herrene bortekamp mot Runar Sandefjord. Bjørnstad er overbevist om hva som er hemmeligheten for å hente poeng neste kamp.

Planen mot Runar på onsdag er å fortsette det bunnsolide forsvarsspillet og prøve å få mer flyt i angrepsspillet. Klarer vi det, skal vi ta med oss to poeng hjem.