Deilig borteseier mot et tøft Runar-lag – Bækkelaget

Deilig borteseier mot et tøft Runar-lag

Onsdag kveld tar gutta to poeng på bortebane. Denne gangen var det Runar Sandefjord som måtte se seg slått av herrene i gult og blått. Forsvarsspillet står sterkt denne kampen, og det kan dagens bestemann med 7/10, Trym Johnsen, si seg enig i:

– Veldig deilig med en seier der vi kriger fra start til slutt. Vi treffer bra med forsvarsspillet, og får noen enkle mål på det. I angrep er vi tålmodige og får mye bevegelse på deres forsvarsspill. Det gjør at vi klarer å utnytte rommene med duellspill og innspill til linje. Er også veldig fornøyd med energien i laget, vi jubler for hver scoring og ikke minst i forsvarsspillet!!

Foto: Beate Oma Dahle

Det var jevnt gjennom hele kampen. Etter ni minutter er stillingen 5-6, men BSK drar litt i fra og etter 15 minutter spilt, er stillingen 8-11. Til pause står det 15-18. Kampen fortsetter jevnt til det er 2 minutter igjen, da skiller kun to mål mellom lagene. BSK setter både forsvar og fart, og vinner kampen 28-32 til slutt.

Coach, Jørgen Laug, er svært fornøyd med det han ser på banen i dag:

– Veldig godt fornøyd med en solid prestasjon på en tøff bortebane. Vi la grunnlaget med godt forsvar og målvaktsspill, som gjorde at det endelig løsnet litt fremover for oss. I dag satt tempoet og vi spilte på oss selvtilliten vi trenger i angrep. All skryt til gutta for meget solid forberedelse og gjennomføring.

Forsvarskjempen Roald Lien er også veldig fornøyd med dagens borteseier, men mener fortsatt at forsvarsspillet kan være bedre:

– En utrolig sterk og deilig borteseier. Runar har startet sesongen godt så to poeng her skal vi være fornøyd med. Jeg er alt i alt fornøyd med forsvaret. Vi gjør en god forsvarskamp, men var ikke like stabilt gode som vi har vært i de andre kampene. Til gjengjeld forbedrer vi ankomst og angrep mye. Så vi drar herfra med en veldig god feeling.

Foto: Beate Oma Dahle