BSK signerer med unggutt for 3 år – Bækkelaget

BSK signerer med unggutt for 3 år

Bækkelagets Sportsklub er glade for å kunne signere enda en spiller opp fra egne rekker i Fredrik Syversen. Bakspilleren som kommer fra Fjellhammer har spilt flere sesonger i BSK, og har nå tatt steget opp til herrelaget på en 3 års kontrakt. Syversen fikk sin debut for elitelaget forrige sesong, og scoret sitt første mål mot Herulf Moss forrige onsdag.

«Absolutt stort å få signert hos bsk, noe jeg har gledet meg til lenge! hyggelige karer og godt trenings miljø! Jeg vil hjelpe til med det jeg kan på trening og forhåpentligvis få et par minutter i eliteserien og få kjent litt på nivået.» Sier Fredrik Syversen.

Fredrik Syversen har etter søndagens kamp mot ØIF Arendal blitt lånt ut til forrige uke NM motstander Herulf Moss.

Fredrik Syversen signerer proffkontrakt med BSK. Foto: Beate Oma Dahle

«Fredrik er en spennende ung gutt med et godt hode for spillet og en veldig drive for å bli bedre, så det å få han på en lengre kontrakt nå er både jeg og klubben glade for. Akkurat i dag er han litt bak i rekka når det kommer til spillertid, derfor har vi valgt å låne han ut til Herulf Moss i to måneder for å se om han kan få litt mer der, men i lengden håper vi han kan såpass med steg at han kan bli en viktig brikke for A-laget til BSK.» Sier hovedtrener Jørgen Laug om signering av Syversen og utlånet til Herulf.

Fredrik var med på sin første kamp i går hvor han scoret 3 mål.

«Nå først er jeg spent på utlånet med Herulf og satser på at jeg kan få hjulpet til litt der og få kjent litt på 1. divisjon også i de neste 2 månedene før jeg kommer tilbake igjen» Sier Syversen.

Fredrik Syversen i sin debut i Rema 1000-Ligaen. Foto: Ulrik Rød