Jevnaker signerer 3 års kontrakt – Bækkelaget

Jevnaker signerer 3 års kontrakt

Unggutten Henrik Jevnaker (18) har signert en 3 årsavtale med Bækkelagets Sportsklub håndball. BSK er fornøyd med å sikre seg et slikt talent i årene fremover.

Henrik Jevnaker som kom fra Fjellhammer for et par år tilbake til BSKs ungdomsavdeling, og har nå gjort seg fortjent til en proffkontrakt med herrelaget. Henrik har slitt med en skade som har satt han på sidelinjen det siste året, men har til tross for skaden vist fremgang og en god utvikling av fysikken sin.

«Først og fremst utrolig gøy. Har hatt et år med fryktelig mye motgang og skader, så å få denne oppturen gir masse motivasjon til å jobbe videre. Er en klubb som har fått frem mange gode spillere, så stolt over å være en del av dem. Skal bidra med mye glede og positivitet, men også at vi opprettholder et høyt nivå på trening også. I år skal jeg for det meste bare se og lære noe jeg ser veldig frem til, også skal jeg ta de mulighetene jeg får å gjøre det beste jeg kan ut i fra det.» Sier Henrik Jevnaker om hva han kan bidra med og hvordan det er å signere kontrakt med BSK.

Henrik Jevnaker er klar for 3 år i gult og blått. Foto: Beate Oma Dahle.

BSK håndballs hovedtrener Jørgen Laug er også super fornøyd med å kunne signere nok en unggutt til herrelaget:

«Vi får en ambisiøs og spennende spiller når vi signerer Henrik på en lengre kontrakt. Han har slitt med skadeproblemer i lang tid, men det har løsnet nå i det siste og da ser vi at han har ferdigheter som vi kan få bruk for på a-laget etterhvert. Et godt skudd og gode duellferdigheter både fremover og bakover er det som kjennetegner han. I tillegg har han noe vi er på utkikk etter, nemlig en drive for å legge ned tid og innsats for å ta de siste stegene fra junior til en god seniorspiller.» Sier Laug.

Foto: Beate Oma Dahle