Bækkelaget med sterk seier i Stavanger – Bækkelaget

Bækkelaget med sterk seier i Stavanger

Kveldens bortekamp mot Viking starter med en 3-0 ledelse til hjemmelaget. Etter 15 minutter har Bækkelaget kommet inn i kampen, og stillingen står da 3-6. Videre har BSK full kontroll på kampen. Etter første omgang står det 8-14 på måltavla, og Laug har ingen planer om å senke tempo. Etter 46 minutter legges time-out-kortet. Trener Jørgen Laug ønsker at gutta i gult og blått skal være helt i ryggen på Viking, hele kampen ut. Tross fravær hos flere sentrale spillere, gjennomfører BSK en svært god kamp.

– Jeg synes vi gjennomfører en god prestasjon først og fremst, vi er godt forberedt og etter en litt trang start så viser vi at vi har et toppnivå som er litt bedre enn Viking sitt. Wiig hjelper oss i starten der vi roter litt og gir laget den nødvendige selvtilliten til å slippe seg litt løs. Moro å se at selv om vi har flere sentrale spillere ute så stepper nestemann i rekka opp og leverer knallgode prestasjoner, forteller Laug.

Jørgen Laugs plan sikret to poeng borte mot Stavanger. Foto: Beate Oma Dahle

Hele 10 av 12 spillere står på scoringslista til Bækkelaget i kveld. Henrik Jevnaker, som nylig har signert en 3-årskontrakt med Bækkelaget, scorer sitt første mål i Rema1000-ligaen med BSK.

– Jeg syns vi spiller en kamp der vi er stabilt gode nesten hele kampen, der alle bidrar godt. Viking er et lag som har spilt bra mot gode lag, så vi er veldig fornøyd med to poeng i dag.

Utrolig gøy for min egen del å få komme innpå å få kjenne på nivået etter et år på sidelinjen, for så å få score to mål. Det var stort.

Henrik Jevnaker får sine første to mål i Rema1000-ligaen. Foto: Beate Oma Dahle.

Bækkelagets beste spiller blir målvakt Nikolai Wiig. Wiig er sammen med ni av de andre gutta på scoringslista. Banens beste og å score mål er noe målvakten er svært fornøyd med:

– Det er perfekt det! Bra kamp! Vi sliter noe de første minuttene, men i det vi først kommer i ledelsen, ser vi oss ikke tilbake. Bra dag på jobb for samtlige. Og selvfølgelig gøy å stå en god kamp. Ekstra bra er det at vi klarer å holde fokus på kampen, til tross for at tre av gutta ikke er med på kampen i dag, sier dagens beste spiller.

Nikolai Wiig står en fantastisk kamp i buret. Foto: Beate Oma Dahle.

Kommentatoren fra direktesport.no mener at BSK fot alvor melder seg på kampen om medalje i årets Rema1000-sesong, noe som ingen hadde trodd før sesongstart.

– Når det kommer til tabellen så er det alt for tidlig å si noe om, men det er klart det er viktig å ta poeng mot de nyopprykka lagene hvis vi ønsker å nå målsettingen vår om en 6.plass. Nå tar vi bare en kamp om gangen så ser vi hvordan det går etterhvert, sier Laug.

Allerede førstkommende søndag er det ny kamp. Denne gangen i Nordstrand Arena. Kampen starter kl. 18:00, og vi håper på å se deg i hallen!