Dette manglet i kampen mot Kolstad – Bækkelaget

Dette manglet i kampen mot Kolstad

Søndagens kamp mot Kolstad går ikke som hadde BSK håpet. Kolstad blir rett og slett for sterke denne kampen, og sluttresultatet ender 25-29.

Jørgen Laug er skuffet etter kampen. Han føler gutta har mer å inne, enn hva de klarer å vise frem denne kampen.

­– Vi blir litt underlegne Kolstad i det defensive duellspillet utover i kampen. Dette gjør at vi alt for ofte mister kontrollen i forsvarsspillet vårt. Fremover så sliter vi med å skape gode sjanser etter kollektivt spill, vi blir for individuelle og dermed også ustabile. Så alt i alt en ikke veldig god prestasjon av oss.

FORTJENT: Jørgen Laug mener at det er en fortjent seier til Kolstad.

Trønderen Laug kjenner godt til gutta i Kolstad. Kolstadtrener Gomo Nilsen tar blant annet en time-out, rett etter at Laug har brukt sin time-out.

– Gomo er en luring og i dag viser han seg som den gode coachen han er. Han gjør mange gode valg som setter oss i trøbbel. Akkurat den time-outen kommer nok som et resultat av at vi la om til 5-1 i forsvar, og det løste de greit så vi prøvde oss på et trekk i litt desperasjon som de svarte greit opp på. Synd for oss, men sånn er det på dette nivået.

Strekspiller Aksel Strupstad sitter også med en følelse av at BSK ikke kommer helt inn i kampen.

– Det var et kjipt tap. Vi kommer oss ikke skikkelig i gang i kampen, det lugger en del i angrepsspillet og vi gjør ikke det vi blir enige om defensivt. Vi taper alt for mange en mot en dueller som gjør at Kolstad enkelt kan rulle videre og skaper trøbbel for oss.

FULLTREFFER: Strupstad setter 4/4 denne kampen.

Emil Midtbø Sundal putter 7 mål på 14 forsøk. Sundal er ikke i tvil om hva som manglet denne kampen:

– Kolstad er enkelt og greit bedre enn oss i dag. Vi sliter på 2er i forsvar på begge sider og det gjør det vanskelig for keeperne våres. Fremover merker vi spesielt i dag at vi ikke har en utpreget «playmaker» når Hauge er ute. Vi har løst det greit tidligere uten han, men i dag var han savnet.

MANGLER HAUGE: Emil Sundal er ikke i tvil om at BSK manglet Nicolay Hauge.

Kampens utvikling:
10`: 6-5
20`: 8-8
30`: 12-12
40`: 16-20
50`: 20-24
60`: 25-29