Alarmservice AS forlenger samarbeidet med Bækkelagets SK Håndball Elite – Bækkelaget

Alarmservice AS forlenger samarbeidet med Bækkelagets SK Håndball Elite

Bækkelagets SK Håndball Elite har forlenget avtalen med Alarmservice AS for sesongen 2020/2021.

«Alarmservice AS holder til på Bekkelagshøgda og der er også Oslo sitt eneste elitelag i herrehåndball. Det er derfor naturlig og spennende for oss å samarbeide med en slik klubb» sier daglig leder i Alarmservice AS, Dagfinn Thorkildsen.

«Bækkelaget SK Elite er et lag med mye potensiale og vi vil gjerne være med som en del av laget.»

Han legger videre vekt på hvor viktig det er, spesielt i disse tider, å støtte opp om idretten i lokalmiljøet. Ikke minst med tanke på rekruttering og muligheter for barn og ungdom i Bækkelaget Håndball. Alarmservice AS holder til i vår bydel og er vår lokale Verisure partner. Som autorisert Verisure partner er de spesialister på alarm og sikkerhet, og har i tillegg god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde. Alarmservice AS har dyktige sikkerhetseksperter som hjelper deg med alt fra befaring, rådgivning, installasjon, service og uforpliktende alarmtilbud. Bækkelaget SK Håndball Elite er veldig stolte av å ha Alarmservice AS med på laget og vil jobbe hardt med å utvikle partnerskapet fremover, noe våre medlemmer og supportere vil dra nytte av. Alarmservice AS og Verisure vil fremover lansere mye nytt innen alarmsystemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, noe som sikrer deg og dine både i og utenfor hjemme.