Elektrikertjenesten forlenger samarbeidet med Bækkelagets SK Håndball Elite – Bækkelaget

Elektrikertjenesten forlenger samarbeidet med Bækkelagets SK Håndball Elite

Bækkelagets SK Håndball Elite har forlenget avtalen med Elektrikertjenesten AS for sesongen 2020/2021. Elektrikertjenesten har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for elitelaget til Bækkelaget Håndball.  Daglig Leder i Elektrikertjenesten, Dag Flåt, er håndballinteressert og har fulgt laget i mange år.

«For oss er det naturlig å støtte idretten, samtidig som det er spennende å følge utviklingen til laget som ligger i den øverste divisjonen» sier han.

Elektrikertjenesten er lokalisert syd i vår bydel og leverer alt innen elektroprosjekter, service og vedlikehold av elektriske anlegg for privatkunder, bedrifter og offentlig sektor. Bækkelaget SK Håndball Elite setter stor pris på det lange og trofaste samarbeidet med Elektrikertjenesten og ser frem til en god sesong med de på laget.

Elektrikertjenesten AS - din elektriker i Oslo