3 gutter på landslagssamling – Bækkelaget

3 gutter på landslagssamling

Tekst og foto: Beate Oma Dahle

Henrik Jevnaker, Henrik Rifseim og Fredrik Syversen (som for tiden er på utlån til Herulf Moss) er tatt ut til u-guttas landslagssamling i november.

Jevnaker har tidligere vært med på guttelandslaget, men har vært borte fra landslagsaktivitet den siste tiden.

– Alltid veldig gøy å bli tatt ut, er en stund siden jeg har vært med nå på grunn av skade. Det er gøy å få igjen for arbeidet man har lagt ned siste året.

Jevnaker er endelig klar for landslagsaktivitet etter et skadeavbrekk. Foto: Beate Oma Dahle

I følge håndballforbundet har Henrik Rifseim 9 kamper med u-gutta. Rifseim synes det er vært svært lærerikt å være med.

– Det er gøy å bli tatt ut til enda en samling. Her får man mye god erfaring og lærer mye av både trenerne og spillerne på u-landslaget.

Rifseim debuterte med både spilleminutter og mål forrige seriekamp. Foto: Beate Oma Dahle

Fredrik Syversen, som for tiden er på utlån til Herulf Moss, er også tatt ut sammen med de andre BSK-gutta. Syversen har, slik som Rifseim, noen kamper fra før.

– Jeg har vell vært på 4 samlinger hvor en av de var European Open i Sverige! Så jeg har 4 kamper nå. Det er alltid stas å bli tatt med på landslag. Det gir en ekstra boost på motivasjonen. Jeg gleder meg til å se igjen gutta og kjenne litt på nivået igjen.

Syversen synes det er en god følelse å vite at man er god nok. – Det gir deg liksom bekreftelse på at du gjør noe riktig hvertfall, forteller Syversen. Foto: Beate Oma Dahle

Bækkelaget gratulerer! Vi ønsker gutta lykke til på samling.