BSK fortsetter å samle poeng – Bækkelaget

BSK fortsetter å samle poeng

Søndag kveld tar BSK nok en seier på bortebane. Bækkelaget står nå med 6 seiere på 10 kamper.

En skadepreget Nicolay Hauge er tilbake på banen og er fornøyd med søndagens utfall.

– Det var til tider veldig bra forsvar- og angrepsspill. Vi har flere ganger muligheten til å rykke ifra, men inviterer dem inn i matchen med slurvefeil og dårlige avslutninger. Vi gjør det litt for spennende mot slutten.

VIKTIG: Nicolay Hauge er en erfaren spiller som gjør en viktig jobb for BSK. Foto: Beate Oma Dahle

Kampens beste spiller for BSK blir Mats Bjørnstad som står en fantastisk kamp i målet. Bjørnstad er fornøyd med resultatet.

– Jeg syns vi står veldig bra bakover i hele kampen, som til slutt blir avgjørende for at vi vinner. Det stokker seg litt framover på banen som gjør at det blir jevnt, pluss at vi sliter litt med 7 mot 6-spillet de gjør på slutten. Alt i alt er det deilig med 2 nye poeng.

BANENS BESTE: Mats Bjørnstad står bak et svært godt forsvar denne kampen. Foto: Beate Oma Dahle

Forsvarssjef og råtass Roald Lien gjør ikke bare en god jobb i forsvaret, men viser også hva han kan fremover.

– Kampen blir en slitekamp som vi til slutt drar i land. Vi klarer aldri å sage dem av oss, men klarer å holde dem unna hele veien. Igjen synes jeg vi står en god forsvarskamp. Veldig gøy for min egen til å få godt treff i ankomst. Det håper jeg å ta med meg i kampene videre.

RÅTASS: Roald Lien har 12 poeng i «årets råtass» og stiller som den største råtassen inn mot kampen mot Nærbø førstkommende lørdag. Foto: Beate Oma Dahle

Jørgen Laug hadde med seg 15 spillere til kamp, hvor en av spillerne kun er 16 år. Emil Havsgård var med i troppen, men fikk ikke sine første spilleminutter denne gang.

– Skulle ønske at våre juniorer kunne fått en mulighet i dag. Vi var godt forberedt på Sandefjords angrepsspill og slipper inn 23 mål. Det er det som gjør at vi vinner på en helt OK dag, legger Nicolay Hauge til.

På lørdag tar vi imot Nærbø, som forøvrig også møter Sandefjord på onsdag. Kampen spilles på lørdag 31. oktober i Nordstrand Arena, og vi vil se DEG i hallen!

Kampens utvikling:
10′: 2-5
20′: 5-10
30′: 10-13
40′: 16-20
50′: 19-23
60′: 23-26