Dramatisk lørdag i Nordstrand Arena – Bækkelaget

Dramatisk lørdag i Nordstrand Arena

Denne helgen var det Nærbø som skulle få kjenne på Jørgen Laugs sterke mannskap. Med ettmålsseier, dramatiske sluttsekunder, en strålende Nikolai Wiig, en treffsikker Emil Sundal og sist men ikke minst, et helt fantastisk hjemmepublikum sikrer BSK to poeng. Med dette klatrer de gule og blå opp på en bronseplass i året liga.

TOPPSCORER: Sundal har 13 mål denne kampen, og han er for alvor med i kampen om å bli ligaens toppscorer denne sesongen også. Foto: Beate Oma Dahle

Mesterhjernen bak det hele, Jørgen Laug, kan ikke være annet enn fornøyd. Laug mener fortsatt at BSK kan enda litt bedre.

– I dag var det veldig mye som var bra. Vi spilte et variert og godt angrepsspill. I tillegg var vi gode i etablert forsvar. Dessverre var vi ikke gode i returløpet vårt og Nærbø straffet oss ekstremt hardt der.

BRONSEPLASS: Med to poeng mot Nærbø klatrer Laugs gutter opp på en bronseplass i årets Rema1000-liga. Foto: Beate Oma Dahle

Videre forteller Laug at han er imponert over guttas mentalitet.

– Sterkt av guttene å stå imot det mentale presset når Nærbø henter oss inn og ikke minst holde hodene kaldt mot slutten når vi drar hjem nok en jevn kamp. Det er noe vi kan bli vant til.

En av BSKs viktigste spillere denne kampen, var målvakt Nikolai Wiig. Wiig skryter av laget og forsvarsarbeidet, samtidig er han ikke særlig sjenert når han beskriver egen prestasjon.

– Dette var sinnssykt deilig! Emil Sundal er iskald og leverer meget sterkt både på den siste straffen, men også gjennom hele andre omgang. Kanonbra i etablert forsvar av alle gutta! Og, ja, jeg står som en vegg i en periode der.

VIKTIG: Wiig står gjør det svært vanskelig for Nærbø denne kampen. Foto: Beate Oma Dahle

Målvakten er heller ikke i tvil om hva som var en avgjørende faktor lørdags kveld.

– Takk til alle som var i hallen. I dag får vi hjemmebane-effekten som Nærbø vanligvis har. Høgda viser at de kan om de vil, og tusen hjertelig takk for det!

SAMARBEID: Wiig har et godt forsvar foran seg. Her blir Nærbøs Hamre dømt for brøyt. Foto: Beate Oma Dahle

Kantspiller Anders Huse er også imponert over det gutta viser på banen denne kampen.

– Det var en ekstremt deilig og viktig seier. Når kampen ble så jevn som den ble, er jeg imponert over at vi klarer å dra seieren i land. Vi har vist i det siste at hvis kampen blir jevn, så vinner BSK! Også deilig å ta med seg en god følelse inn i en litt lenger periode uten kamper nå.

JEVNE KAMPER: Huse og BSK har hatt noen jevne kamper denne sesongen. Det var en fordel for Bækkelaget mot Nærbø. Foto: Beate Oma Dahle

Med to sekunder igjen av kampen er stillingen 29-29 og vår egen Trym Korperud skaffer BSK et 7-meterkast. Emil Sundal står iskald på 7-meterstreken og putter sitt 13. mål denne kampen. Med det sikrer Sundal og resten av gutta nok en to-poenger i årets Rema-1000 liga.

HJEMMEBANE-EFFEKTEN: Gutta i BSK er utrolig takknemlige for stemningen i Nordstrand Arena lørdag ettermiddag. En ekstra takk til juniorgutta våre. Foto: Beate Oma Dahle