Støtte til Blå Sløyfe-aksjonen – Bækkelaget

Støtte til Blå Sløyfe-aksjonen

Nå er det november og ikke minst Movember og Blå Sløyfe.

💛

Bækkelaget Sportsklub Håndball vil sammen med sine følgere og supportere bidra i kampen mot prostatakreft. I løpet av november vil BSK bidra med å øke kunnskap og engasjement rundt temaet ved at spillerne sparer barten, samt dele info rundt krefttypen.

💙

Gutta på BSK Håndball Elite skal spare bart gjennom hele november, og vi vil legge ut et før-bilde av alle spillerne. På slutten av måneden vil vi legge ut etter-bilde av alle gutta. Hvem tror du får den beste barten?

💛

Hvordan kan du bidra? Gi et bidrag for å være med på å støtte en god sak. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å bidra med. Alle pengene vil gå rett til Kreftforeningen.

💙

Klikk deg inn på denne linken og bidra du også! https://www.spleis.no/project/151054