Fikk revansjert lokaloppgjør – Bækkelaget

Fikk revansjert lokaloppgjør

Torsdag kveld tok Bækkelaget imot de rødkledde gutta fra Bærum. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. BSK trakk det lengste strået denne kvelden og vinner 27-25.

Bækkelagets beste spiller Trym Johnsen er fornøyd med lagkameratenes innsats. Han er tydelig på hva som var avgjørende for kampens resultat.

– Ekstremt deilig å dra i land to poeng i en kamp som denne. Vi er alle sammen godt forberedt og vi er på fra start til slutt. Redninger fra keeper, taklinger i forsvar og et veldig bra trykk etter i ankomsten gjør at vi vinner i dag.

FORNØYD: Trym Johnsen og BSK var forberedt på Haslums styrker og svakheter. Foto: Beate Oma Dahle

Johnsen legger heller ikke skjul på at seieren smakte ekstra godt når det er mot Haslum.

– En moral og vilje til å krige, er noe dette «unge» BSK-laget er blitt veldig gode på. Også er det ekstra deilig å vinne når det er Haslum som står på andre siden, forteller Johnsen med et glimt i øyet.

BANENS BESTE: Trym Johnsen stiller opp med seks mål og ti assister denne kampen. Foto: Beate Oma Dahle

Aksel Strupstad er enig i det Johnsen sier – det er ingenting som smaker som en seier i et lokaloppgjør.

– Fryktelig deilig å dra inn en sånn seier. Vi står bra i forsvar, får mange redninger av Wiig og får derfor kontre. Haslum slet i returløpet sitt, som ga oss mange gode mål i ankomsten. Vi har jobbet hele uka med å få bedre samspill mellom bakspillerne og linjespilleren. Det gir resultater i dag, sier Strupstad.

SAMSPILTE: Bakspillerne og strekspillerne fungerte godt denne kampen. Selv står Strupstad for seks av skåringene. Foto: Beate Oma Dahle

Oscar Lysgård synes det er godt å få revansjert bortetapet mot Haslum.

– Deilig seier i en typisk firepoengskamp. Det er deilig å få revansjert tapet fra serieåpningen, spesielt mot Haslum. Haslum er gode, men vi viser at vi mener alvor når vi slår de lagene rundt oss på tabellen.

BÆRUMSGUTT: Den tidligere Haslumgutten varter opp med to mål og to assister. Foto: Beate Oma Dahle

Bækkelagsgutta ligger nå på en tredjeplass i årets Rema1000-liga. Det er ingen tvil om at gutta synes det hadde vært morsomt med medaljeplass på slutten av sesongen.

– Det er vanskelig å si, men det er klart når vi ligger der vi ligger nå, så syns jeg man må tørre å si at det er mulig. Det hadde vært sinnssykt gøy, men det er masse kamper igjen og det er veldig jevnt, så vi må fortsette å prestere bra for å ha en mulighet til det, forteller Lysgård.

– Det er drømmen det, men skal ikke si noe om det, er en jevn liga og alt kan skje, sier Johnsen avslutningsvis.

Denne kampen spilte BSK i blå drakter for å markere Blå Sløyfe og movember. Gutta sparer barten gjennom hele november. Du kan gi ditt bidrag på vår spleis. Alle pengene går rett til kreftforeningen. Du kan sjekke ut spleisen her.