Nikolai (The Wall) Wiig skriver ny kontrakt med BSK – Bækkelaget
Foto: Beate Oma Dahle

Nikolai (The Wall) Wiig skriver ny kontrakt med BSK

Vi er kjempe glade for å kunne annonsere at Nikolai Wiig har signert en ny to årsavtale med Bækkelaget Håndball.

Wiig som kom til BSK fra Haslum i 2017, og har siden vært en viktig brikke i laget til Jan «Proppen» Karlsson, Tom-Erik Skarpsno og nå i laget til Jørgen Laug. Han er fornøyd med opplegget i klubben, og spillergruppa.

«Jeg velger å forlenge med BSK fordi jeg trives veldig godt i spillergruppa og føler det fortsatt er et fint sted å utvikle meg videre. Vi er en gjeng som jobber hardt for å bli så gode som overhodet mulig hver uke, som er et fint treningsmiljø å være en del av. I tillegg syns jeg vi har et veldig godt støtteapparatet i klubben som er nødt til å skrytes av, med Erik Andersen og Nina Markussen i spissen for min del.» Sier Nikolai Wiig.

Wiig som har spilt 94 kamper for herrelaget, og scoret 10 mål som målvakt kommer også til å tiltre i en sportslig rolle i klubben. Han skal blant annet jobbe med et nytt BSK håndball akademi, og være med som keeperressurs og trener i breddeklubben. Han er også klar på hva ambisjonene til BSK skal være denne og de kommende sesongene.

«I år skal vi krige videre for å holde oss i området vi ligger i på tabellen, og gjennom de neste to årene etablere oss helt der oppe i toppen. Vi har et ungt, spennende mannskap som kan skape trøbbel for alle og enhver på en god dag.»

Foto: Beate Oma Dahle

Han er også tydelige krav til seg selv.

«Personlig har jeg stadig store ambisjoner om å spille i utlandet og å kunne få spille med flagget på brystet en dag. Jeg setter meg ikke til ro og er fornøyd med der man er og det man har oppnådd, her skal det jobbes hardt videre og prestere uke inn-uke ut for å oppnå de målene jeg setter for meg selv og fortjene de mulighetene jeg drømmer om.»

Hovedtrener Jørgen Laug er også fornøyd med å få med seg målvakten sin i to nye år.

«Wiig har hatt en god høstsesong og vært en avgjørende brikke i at vi har klart å avgjøre en del tette kamper til vår fordel. Det som har imponert meg mest er den stabiliteten han har vist frem fra kamp til kamp og evnen til å prestere over en lengre periode nå. For klubben er det viktig å sikre oss nye år med en av våre beste spillere og det gir oss en videre stabilitet i det vi holder på med. Det er også et godt tegn for klubben at vi klarer å være attraktive for spillere som har ambisiøse mål og som ser verdien i å utvikle seg videre hos oss.» Sier Jørgen Laug

Foto: Beate Oma Dahle