Null poeng mot DHK – Bækkelaget

Null poeng mot DHK

I forrige kamp mot Drammenserne ble resultatet 22-18 (DHK-BSK). Det gikk heller ikke denne gangen mot et temposterkt DHK. Bækkelaget taper 29-33.

Trener Jørgen Laug mener at Bækkelaget gjør en grei kamp alt i alt, men at DHK ble for sterke til slutt.

– Jevn kamp der vi får en kjempestart på kampen som vi naturlig nok ikke helt klarer å følge opp. Vi sliter litt for mye med Drammens gode utgrupperte forsvar som gjør at vi blir utrolig hardt straffet de gangene vi ikke får avsluttet mot mål.

TØFT KAMPPROGRAM: I desember venter mange tøffe kamper for Laug og BSK. Foto: Beate Oma Dahle

– Etablert forsvar synes jeg er helt greit, men vi blir tatt på feil og tempo i dag. Til tross for det, er det egentlig en kort periode i andre omgang som skiller lagene til slutt. Vi gjør mye bra også og skal ta med oss at vi tross alt putter 29 mål mot de denne gangen mot 18 sist, forteller Laug.

Christian Ekeberg forteller at BSK gjør for mange enkle feil i de avgjørende situasjonene.

– Vi begynner veldig bra med mye bevegelse på det offensive forsvaret til Drammen, men så faller tempoet vårt og vi blir mer og mer stillestående. Mot et fremskutt forsvar så resulterer det i pasningsfeil og dårlige valg, som gjør at de får løpt inn enkle scoringer.

SURT TAP: Ekeberg setter seg på scoringslista blant Bækkelagets 29 mål. Dette holdt ikke mot DHKs 33 mål. Foto: Beate Oma Dahle

Denne kampen har Roald Lien en større rolle i laget. Lien forteller også at Drammenserne har et høyere tempo enn BSK denne søndagskvelden.

– Veldig surt tap. Jeg følte vi hadde muligheten til å ta den her. Bakover i etablert forsvar synes jeg egentlig vi står greit, men vi sliter veldig i returfasen. Her må vi bli bedre til onsdagen

STØRRE ROLLE: Roald Lien er en viktig spiller i BSKs forsvar. Denne kampen fikk han også vist seg fremover i spillet med mål og fire assist. Foto: Beate Oma Dahle

Videre sier Ekeberg at tapet mot DHK ikke sitter lenge i.

– Det er surt at vi ikke klarer å holde helt inn etter vi gjør gode opphentinger, men vi skal lære av våre feil å komme sterkere tilbake.

Bækkelaget spiller ny kamp allerede på onsdag, borte mot ØIF Arendal kl. 18:00. Kampen kan du se på direktesport.

Kampens utvikling:
10′: 5-3
20′: 9-10
30′: 12-16
40′: 19-22
50′: 23-27
60′: 29-33