Derfor ble det vanskelig mot Elverum – Bækkelaget

Derfor ble det vanskelig mot Elverum

Terningen Arena stiller som vanlig opp med god lyd fra publikum og et sterkt håndballag. Elverum stilte dessverre opp med like tøff motstand som fryktet og vinner kampen med elleve mål.

Tempo, skuddbom og Emil Kheri Imsgard gjør jobben for Bækkelaget svært vanskelig denne kampen. BSK følger Elverum tett gjennom hele første omgang, hvor pauseresultatet blir 18-18. I andre omgang blir BSK et eller to nummer for små, ifølge målvakt Nikolai Wiig.

– Litt mange kontra-ankomst mål imot og for mye skuddbom i 2.omgang, resulterer i at Elverum vinner fortjent. En god Emil Kheri med et svært godt 5-1 forsvar foran seg i 2.omgang, gjør jobben enda vanskeligere for oss enn hva det allerede er å møte Elverum i Terningen, forteller Wiig.

TØFF MOTSTAND: Wiig og BSK fikk en vanskelig oppgave borte mot Elverum søndag kveld. (Her i kampen mot Nærbø tidligere denne sesongen). Foto: Beate Oma Dahle

Mange kontra- og ankomstmål fra Elverum gjorde det uten tvil vanskelig for BSK. Sander Rogne Myklebust er enig med Wiig om at tapet også henger sammen med antall skuddbom. Ifølge handball.no, scorer Bækkelaget 25 mål på 53 skudd.

– I første omgang viser vi hva vi er gode for framover og henger godt med Elverum. De prøver derfor å legge om til offensivt forsvar for å stoppe oss. Vi løser det egentlig bra, men brenner alt for mye gode sjanser som gjør at vi slipper dem fra oss, forteller Myklebust.

RÅTASS: Mot Elverum får Sander Rogne Myklebust sitt andre røde kort denne sesongen. (Her i kampen mot FyllingenBergen tidligere denne sesongen). Foto: Beate Oma Dahle

Med et tøft og tett kampprogram har ikke BSK-gutta tid til å henge med hodet.

– Vi får ta med oss kontra-ankomstspillet vårt og heve oss litt i begge ender av banen når vi skal ta imot Runar om en uke, sier Wiig.

Bækkelaget får besøk at Runar Sandefjord, søndag 20. desember kl. 16:00. Som vanlig får ikke tilskuerne være fysisk tilstede, men du kan kjøpe en virtuell billett ved å vippse 50kr til 10669.