BSK signerer med lokalt supertalent – Bækkelaget

BSK signerer med lokalt supertalent

Bækkelagets Sportklub håndball har signert en avtale med unge og lovende Emil Havsgård (16) fra neste sesong.

Emil Havsgård som har i den siste tiden vært med rundt herrelaget til BSK, og har i høst fått være med på to kamper (Sandefjord og Nærbø).

«Jeg er veldig glad for at jeg fikk tilbud om kontrakt med BSK! Jeg ble overrasket over at jeg fikk muligheten allerede nå, siden jeg bare er 16 år. Dette var julaften på forskudd!» Sier Emil Havsgård

Spilleren som er født i 2004 har spilt hele sitt håndballiv i BSK, og er nå en av flere spillere BSK har hentet opp fra egne rekker. Han er legger seg også inn sammen med Christian Windt Ekeberg og Markus Foslund Niva som spillere som har gått hele veien i BSK.

«Jeg vært i BSK siden jeg var 6-7 år, og drevet med både håndball, fotball og ski i klubben. Brødrene min har også spilt i BSK, så dette er hjemmeklubben min. Det er en kjempefin klubb å være med i, med godt samhold, hyggelige folk, gode trenere og medspillere. Jeg håper at jeg etter hvert kan bidra til fortsatt suksess for laget og klubben. Med et herrelag som gjør det bra i REMA1000-serien og Jørgen Laug som hovedtrener, er jeg både stolt og glad for at jeg skal spille i gult og blått fremover!»

Han legger heller ikke skjul på ambisjonene for fremtiden:

«Jeg ønsker bli så god som mulig. Jeg ønsker å utvikle meg til å bli en viktig spiller for BSK og for aldersbestemte landslag. Deretter er drømmen å spille for en stor utenlandsk klubb og bli en viktig bidragsyter for det norske herrelandslaget.»

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å kunne signere unggutten.

«Jeg er veldig glad for at vi har signert Emil på en tre-års avtale. Emil er en lokal Bækkelagsgutt som har lagt ned mye tid og innsats for å komme på det nivået han har gjort i dag, så det at han nå blir tatt opp i A-stallen er en fjær i hatten for han, samtidig er det masse arbeid som gjenstår. Det er i årene som kommer det viktigste grunnlaget for å bli en toppspiller legges, det som er fint er at Emil har utvist de holdningene og arbeidsinnsatsen som kreves for å kunne lykkes med akkurat det. Jeg håper Emil blir en spiller som etterhvert kan være med å prege eliteserielaget vårt og som viderefører den gode treningskulturen vi har i klubben.» Sier Jørgen Laug.

Emil Havsgård med på benken hjemme mot Nærbø. Foto: Beate Oma Dahle