– Det er imponerende, rett og slett! – Bækkelaget

– Det er imponerende, rett og slett!

Årets siste kamp er nå ferdigspilt, og Bækkelaget sikret seg to poeng. Nok en nervepirrende ettermiddag i Nordstrand Arena, hvor Bækkelaget vinner med kun ett mål. Frem til nå har BSK syv seiere, en uavgjort og ett tap på hjemmebane denne sesongen. I fem av disse syv hjemmeseierne har BSK vunnet med kun ett eller to mål. Jørgen Laug er imponert over det gutta leverer.

– Utrolig moro å få til en seier nå rett før vi tar en velfortjent juleferie. Runar var, som forventet, desperate etter å få med seg poeng. De kjempet hardt hele kampen gjennom og straffet oss på våre feil.

KONTROLL: Jørgen Laug gjør garanter noe riktig når man ser på Bækkelagets statistikk denne sesongen. Foto: Beate Oma Dahle

– Jeg synes guttene fortjener masse skryt for at de klarer å holde roen og konsentrasjonen når ting skal avgjøres mot slutten. Det er imponerende rett og slett. Prestasjonen vår ellers var varierende kampen gjennom, men i dag tar vi med oss to poeng og ser frem til et lite avbrekk før vi starter på nytt igjen i februar, forteller Laug.

Markus Fartum syns også det skal bli deilig med et lite avbrekk. Samtidig skryter han spesielt av en av lagkameratene.

ISKALD: Markus Fartum putter ett av de to siste målene denne kampen. Foto: Beate Oma Dahle.

– Fryktelig digg å gå inn i juleferien med en seier i dag. Er en sliteseier som blir jevn helt inn og vi er glade for å avgjøre til vår fordel. En skikkelig lagseier. Vil trekke frem Christian Ekeberg, som gjør en stor kamp i dag. Alltid klar når nummeret hans blir ropt opp, sier Fartum.

SIKKER: Ekeberg setter 3/3 skudd mot Runar. Foto: Beate Oma Dahle

5-målsscorer Trym Korperud Johnsen er enkelt og greit fornøyd med dagens prestasjon. Både på banen og fra benken.

– Veldig deilig med 2 poeng i dag. Vi kriger fra start til slutt, og er best når skal avgjøres. Syntes benken er veldig bra i dag, heier og backer alle hele veien, sier Johnsen.

KRIGER: Johnsen og BSK kriger seg til to poeng i Nordstrand Arena. Foto: Beate Oma Dahle