Markus Fartum forlenger med BSK – Bækkelaget

Markus Fartum forlenger med BSK

Bækkelagets SK er glade for å kunne presentere at Markus Fartum har signert en ny kontrakt.

«Jeg er glad for å signere en ny avtale med klubben. Vi har noe spennende på gang i BSK og jeg ser frem til å være en del av det også i tiden videre! Målet for neste sesong må være å fortsette å bygge på det vi allerede har på gang, så vi kan fortsette å ta steg som lag.» Sier Markus Fartum

Foto: Beate Oma Dahle

Kantspilleren vil neste sesong ta fatt på sin 5 sesong som BSK spiller. I løpet av de første fire sesongen har Fartum spilt 100 kamper og scoret 142 mål for klubben. Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få med seg kantspilleren videre:

«Å få med Fartum videre er gode nyheter for laget. Markus har vært en solid spiller over lengre tid nå og har en viktig rolle i laget både på og utenfor banen. Det er viktig for oss å ta vare på kontinuiteten slike spillere representerer slik at vi ivaretar kulturen i gruppa samtidig som vi opprettholder et høyt sportslig nivå.»

Husker du denne lekkerbisken fra Fartum borte mot Nærbø: