Ny playmaker til BSK – Bækkelaget

Ny playmaker til BSK

Bækkelagets Sportsklub håndball ønsker velkommen til Peter Dahl Christensen. Christensen kommer fra første divisjons klubben Fold HK.

23 åringen har erfaringer med yngre landslag, og har to sesonger på øverste nivå i Norge fra før. Han har denne sesongen scoret 68 mål på 14 kamper for de sorte og hvite.

«Jeg ønsker å utvikle meg videre som håndballspiller og ta del i et sultent miljø med flere unge spillere. Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og deres visjoner. Derfor tror jeg BSK er en veldig god mulighet for meg.» Sier Christensen.

Peter Dahl Christensen klar for BSK fra neste sesong.

Til daglig studerer Christensen økonomi i Drammen, men legger ikke skjul på hva målet for fremtiden er, og er glad for at han har flere spillere rundt seg som ønsker det samme.

«Mine ambisjoner innenfor håndballen er å kunne spille profesjonelt i utlandet.»

Lagets hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få på plass en ny playmaker, og en han har tro på at kan bli en bidragsyter med en gang.

«Jeg er glad for at vi har fått på plass Peter, en spiller som tross sin unge alder har vært med på en god del allerede. Han har et god blikk for spillet samtidig som han er farlig på mål selv. Det kommer nok til å bli litt utskiftninger på bakspillerposisjon hos oss neste sesong og da er det betryggende å få inn en som kan gå rett inn og bidra fra start av. Jeg tror også det ligger et uforløst potensiale der som det er spennende å se om vi kan få ut, uansett så er det gledelig å kunne presentere en ny signering foran neste sesong» Sier hovedtrener Jørgen Laug.