Kallestad klar for Bækkelaget – Bækkelaget
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Kallestad klar for Bækkelaget

Foto: Svein Erik Fylkesnes

Samson Bjørke Kallestad tar steget videre til Bækkelaget Håndball, og har signert en toårsavtale med Osloklubben.

BSK ønsker Kallestad velkommen til de gule og blå fra og med neste sesong. Bakspilleren som kommer fra Bergen har de siste årene spilt for Stavanger klubben Viking. Han har spilt 16 kamper denne sesongen, og kastet ballen 49 ganger i målet.

Kallestad ser frem til å bli en del av det sultne og unge miljøet som er i BSK, og er en spiller som Bækkelaget kan nyte godt av både i forsvar og angrep.

«Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og hvordan det ønsker å utvikle seg videre på. Jeg kommer til en ung og ambisiøs spillergruppe, noe som passer meg veldig godt. Jeg ønsker å utvikle meg videre som håndballspiller, og derfor tror jeg at BSK passer perfekt for meg.» Sier Kallestad

Samson Kallestad i aksjon mot BSK Foto: Trine Nessler Wichmann

Ambisjonene til Kallestad matcher også godt med resten av spillergruppa.

«Mine ambisjoner på håndballbanen er å bli så god som mulig. Drømmen er å spille i utlandet og på landslaget.»

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å kunne signere en spiller som kan bidra med tunge skudd i angrep, og kan stå som 3er i forsvar.

«Det er moro å kunne presentere Samson som en ny BSK-spiller. Han fyller mange av rollene vi hadde behov for til neste sesong. En god toveisspiller, med en spissferdighet i distanseskuddet sitt, som har hatt en veldig fin utvikling de siste årene i Viking. Han er fortsatt ung og ambisiøs og kommer inn i gruppa vår med en vilje til videre utvikling. Jeg tror dette blir en bra match.» Sier Laug

Kallestad er ikke bare en flink fyr på banen, men også utenfor. Han studerer for tiden til byggingeniør, og skal fra høsten av ta master i industriell økonomi.

Foto: Svein Erik Fylkesnes