Lykke til videre Nicolay! – Bækkelaget

Lykke til videre Nicolay!

I går ble det klart at Nicolay Hauge har signert med Haslum kommende sesong. BSK ønsker å takke Hauge for en fantastisk innsats for klubben, og ønsker han lykke til videre.

Hauge kom til BSK sesongen 2013/14 sesongen, og har vært med på å ta flere medaljer med klubben. Sesongen 2013/14 var han med på å ta både sølv i NM og bronse i serien. Før han var en sterk bidragsyter til BSKs beste tabellposisjon i klubbens historie med sølv i 2016/17. Her var han virkelig hjernen og rutinen i et ungt BSK mannskap. Til sammen har Hauge spilt 164 kamper, og scoret 558 mål i den gule og blå drakta. Han hadde sin mest produktive sesong i 2016/17 med 120 mål i serien, sluttspill og NM.

Hauge igjennom mot Elverum. Foto: Ulrik Rød

Viktig rolle innad i laget

I gruppa har Hauge blitt en slags farsfigur hos flere av de unge spillerne som har nytt godt av erfaringen. Nicolay er en fyr som gledelig deler kunnskapen sin videre med unge sultne spillere. Kaptein Emil Sundal sier seg enig i dette.

«Hauge har betydd mye for bsk i de 6 årene han har vært her. Vært en naturlig ledertype både på og utenfor banen. Han som har styrt spillet fremover i alle år og bidratt med rutine i en ganske ung spillertropp. Samtidig er han en fyr som er flink til å ta vare på alle å inkludere alle gutta. Alltid en god kommentar eller spøk på lur, så blir rart at han ikke skal være med mer.» Sier Emil Sundal

Hovedtrener Jørgen Laug er enig med Sundal om at den rutinerte playmakeren har betydd mye for klubben.

«Hauge har betydd mye for Bækkelaget helt siden han kom til klubben for mange år siden. En spiller med et godt blikk for spillet, gode duellferdigheter og et høyt tempo. Men viktigere enn det har han vært en viktig stemme og bidragsyter for de yngre spillerne våre, tar seg alltid tid til å gi av seg selv og bruker sin egen erfaring til å gjøre andre bedre. Han er en høyt verdsatt spiller i gruppa og i trenerteamet. Dessverre så er det slik på dette nivået at vi må gjøre knallharde prioriteringer når vi jobber med spillerlogistikk og denne gangen lot det seg ikke gjøre å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt. Jeg er glad på Hauge sine vegne for at han fortsetter karrieren i Haslum, og ønsker han all mulig lykke til videre, bare akkurat ikke når vi møtes til neste sesong « Sier hovedtrener Jørgen Laug