Emil Sundal stikker av med 3 priser – Bækkelaget
Foto: Beate Oma Dahle

Emil Sundal stikker av med 3 priser

Bækkelagets kaptein Emil Sundal stakk av med hele 3 priser denne sesongen i Rema 1000-Ligaen. Sundal har vært viktig for BSK laget som endte på en 4 plass i ligaen. Noe som prisene viser.

Sundal er som kjent en storscorer og glad i å skyte på mål, og har også denne sesongen tatt målscorer tittelen i ligaen. Nå er han oppe i fire år på rad. I tillegg til dette har han vunnet den gjeve prisen som årets spiller i Rema 1000-Ligaen. Valgt ut av spillere og trenere i serien. Han er også kåret til årets høyreback.

Kanskje et av de viktigste øyeblikkene fra kapteinen fikk vi servert hjemme mot Nærbø. Her setter han den avgjørende straffa som det siste som skjer i kampen. Denne kampen satte han også 13 kasser i en 30-29 seier til BSK. Totalt har han denne sesongen scoret 91 mål på 12 kamper (12 kamper grunnet at serien ble avkortet).

– Toppscorertittelen tenker jeg ikke så mye på. Håndball er et lagspill også er det sånn at alle bidrar med sitt. Prisen som årets spiller setter jeg veldig høyt. Den er stemt frem av motspillere og det viser at man har gjort mye riktig, sier Emil Sundal.