En god gjennomkjøring mot Elverum – Bækkelaget

En god gjennomkjøring mot Elverum

Det ender med et tap på 37-31 mot Elverum i dagens treningskamp. BSK lå egentlig hele kampen et par mål bak Elverum, men kneppet flere ganger igjen litt på ledelsen til Elverum før de rykket fra igjen. Litt rusten kampform fra gjestene var det mot en motstander som har spilt flere treningskamper den siste tiden. 

Det som var spennende under kampen var at fikk se flere av våre nye ansikter i aksjon for første gang. Flere av de unge guttene som var med fikk testet seg mot god motstand og leverte gode prestasjoner. Hovedtrener Jørgen Laug fikk også testet flere varianter i både i forsvar og angrep. Nesten alle spillerne fikk notert seg med scoring i dagens kamp. 

Kampens prestasjon for BSK kom med en lekker flyver fra Anders Huse. 

Anders Huse satte en nydelig utført flyver. Foto: Beate Oma Dahle

Dette hadde Jørgen Laug å si etter kampslutt.

– Utrolig moro å spille kamp igjen etter et halvt år på gress. Dette var første treningskamp med den nye gruppa vår og vi gikk inn til kampen med lave skuldre og et fokus på ganske enkle arbeidsoppgaver. Til tross for at vi slapp inn 37 så synes jeg vi gjorde mye bra, vi skal huske på at vi møter et samspilt Elverum med flere treningskamper i sekken. Veldig gledelig å se at vi putter såpass med mål i dag til tross for en litt treg start. Alle som var med fikk spilletid og alle klarte seg fint. Så dette fikk vi mye ut av og kan begynne å se frem til sommerferie om et par uker, sier Jørgen Laug.