BSK signerer unggutt fra samarbeidsklubb Nordstrand – Bækkelaget

BSK signerer unggutt fra samarbeidsklubb Nordstrand

Bækkelaget håndball er glade for å kunne signere Filiph Tilge fra samarbeidsklubben Nordstrand.

Tilge som er født i 2002 kommer fra naboklubben Nordstrand, og begynte allerede ved juletider å trene med herrelaget. I starten var det bare snakk om hospitering, men strekspilleren har tatt store steg i løpet av de siste månedene. Det har resultert i en kontrakt med BSKs herrelag.

– Grunnen til at jeg har valgt å gå til BSK er at de har en god treningskultur, og et sterkt lag. De har en bra spillergruppe, som jeg trives godt med. Jeg liker Jørgen og hans tanker om å utvikle unge spillere, sammen med godt etablerte spillere jeg kan lære mye av. Jeg ble tatt godt i mot av alle, når jeg fikk muligheten til å hospitere med BSK. Det har vært en veldig fin og lærerik periode det siste halvåret, hvor jeg også føler jeg har utviklet meg som spiller. Dette har også bekreftet for meg at BSK er en klubb jeg ønsker å være i, sier Filiph Tilge.

– Mine styrker som håndballspiller er for øyeblikket forsvarsspillet mitt, og arbeidsviljen min. Svakhetene mine som håndballspiller er tempoet mitt og sperre spillet mitt, noe jeg absolutt jobber med. Ila neste sesong er målene mine å utvikle meg som håndballspiller på en ny arena. Jeg skal fortsette å jobbe hardt for å forbedre både mine styrker og svakheter, sånn at jeg etterhvert blir på nivå med de aller beste. I BSK har jeg alle disse forutsetningene med et bra trenerteam og gode lagkamerater, sier strekspilleren.

Hovedtrener Jørgen Laug er også fornøyd med å få signert strekspilleren fra Nordstrand.

– Filiph kom inn i treningsgruppa vår i vinter som hospitant fra vår samarbeidsklubb Nordstrand, og har gjort et godt inntrykk siden da. Såpass at han fortjener å væte en fast del av gruppa vår fremover. Filiph er en linjespiller med sin styrke i bra fysikk og alltid topp innsats, og vi håper han kan bruke dette inn i linjeteamet vårt sammen med Strupstad og Rifseim, sier Laug