God gjennomkjøring – Bækkelaget

God gjennomkjøring

Tirsdag 03 august var det klart for første kampen i oppkjøring til sesongen 21/22. Det er alltid spennende å se hvordan landet ligger i forhold til motstanderne sine, og se nye spillere i aksjon. Bedre oppkjøringskamp blir det heller ikke når man drar på besøk bort til være naboer i Bærum Haslum.

Det var knytett stor spenning til kampen siden flere av de rutinerte spillerne til BSK var ute med skade. Spillere som Emil Sundal, Trym Johnsen og Markus Fartum satt på tribunen under kampen, og det ble opp til de mer urutinerte juniorene på laget. I kampens tropp var det kun 4 stk som har 2 eller flere sesonger på øverste nivå.

Begge lagene starter kampen rufsete, og man kan tydelig se at det er to lag som er kamprustne etter en lang pause borte fra kamper. Etterhvert jobber BSK seg godt inn i kampen, og får en god kontroll på kampen. De gule og blå er er påtent i forsvar, og en god Nikolai Wiig sørger for en ledelse inn til pause 12-16.

Nikolai Falao testet flere ganger venstreslegga borte mot Haslum. Foto: Ulrik Rød

Andre omgang forsetter BSK å holde på sin firemålsledelse, og kan med god kontroll sette inn på flere av unggutta midtveis i andre omgang. Flere av de litt mer urutinerte leverer gode prestasjoner. Nikolai Falao og Julius Bjerkrheim som har en av sine første kamper på dette nivået leverer gode prestasjoner og scorer noen fine mål. I tillegg til de fikk Mats Slaastad (Prøvespiller) og Ivo Hopp Auganes (født 2004) prøve seg i sin første kamp for BSK.

En god målvakt i Mats Bjørnstad som sammen med Wiig står en god kamp for BSK, og vi drar seieren i land med 26-28. Noe av det mest positive med kampen er at vi som lag klarer å levere gode prestasjoner selvom vi har deler av laget ute med skade. For BSK sin del er det også godt å se at nykommerne Peter Dahl Christensen og Samson Kallestad finner hverandre godt, og er et bra tilskudd i gruppa.

Julius Bjerkrheim viser seg godt frem i kampen frem til han må ut med neseblod. Foto: Ulrik Rød