Ny høyrekant på plass – Bækkelaget

Ny høyrekant på plass

BSK er glade for å kunne presentere Ulrik Berge Eriksson som vår nye høyrekant. I går ble det kjent at Fartum ville være ute hele sesongen, og behovet for en erstatter ble nødvendig.

Eriksson spilte forrige sesong i Stavanger klubben Viking Håndball, og hadde et kortere opphold i Halden frem til han kom til enighet med BSK om en kontrakt.

– Valgte BSK fordi jeg tror jeg kan utvikle meg godt i klubben og hører at det er et godt miljø. I tillegg synes jeg Oslo kan være en spennende by å bo i. Av meg som spiller kan man forvente seg en ambisiøs spiller som jobber hardt. Liker å lage show så man kan se på meg som en relativt utadvendt type. I tillegg ser jeg på meg selv som en teknisk og rask kantspiller. Kom nå fra et kort opphold i Halden Topphåndball, men har tidligere spilt for Viking Stavanger og TIF Viking i Bergen. Sier Ulrik Berge Eriksson

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få med seg en så god kantspiller som Eriksson når BSK måtte se seg rundt.

– Når det ble som det ble med Fartum og hans skade så måtte vi områ oss ganske kjapt i markedet for å se om vi kunne finne en erstatter. Heldigvis så dukket Ulrik opp som en mulighet, noe jeg er veldig glad for. Ulrik er en ung og veldig spennende kantspiller med et god skuddrepertoar som kommer til å passe fint inn hos oss. Sier Jørgen Laug

BSK ønsker Ulrik hjertelig velkommen til klubben, og gleder oss til å se han i aksjon allerede på lørdag.