BSK henter dansk forsvarsspiller – Bækkelaget

BSK henter dansk forsvarsspiller

Bækkelaget Håndball er stolte av å kunne presentere Sigurd Jensen som sin nyeste signering. Spilleren er med på å forsterke lagets forsvar, og spesielt i 3er posisjonen. Du kan allerede se han i aksjon i Bækkelagshallen kl 1500 i dag.

Jensen kommer til Norge fra et opphold i Danske Mors-Thy. Laget som vant final 4 i Danmark med Jonas Wille som trener. Jensen blir i Danmark sett på et stort talent i forsvarsspillet, men valgte å hoppe på muligheten med Norge og BSK.

– Jeg valgte å ta steget til Norge fordi jeg så det som en kjempe opplevelse for livet, med å komme til et nytt land og et nytt miljø. Deretter tror og håper jeg det er godt for min utvikling. BSK er et ungt og spennende lag som har fokus på utvikling, ved at det er mange unge spillere, og en ung og spennende trener, sier Sigurd Jensen.

Jensen er også ganske klar på hva slags type spiller BSK kan forvente seg i han:

– Mine styrker ligger helt klart i det defensive, hvor jeg på ungdomssiden i Danmark var en hardtslående forsvarsspiller i midtforsvaret. Jeg har litt mer å gå på i det offensive spillet på grunn av skader, men ønsker å utvikle og fokus på det fremover, sier forsvarsspilleren

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med signering av dansken, men legger ikke skjul på at det har vært behov for å styrke seg opp i forsvaret.

– Dette er en signering som nok er litt overraskende for mange, det er ikke så ofte vi går utenlands for å lete etter nye spillere, men denne gangen endte vi altså opp på Jylland i Danmark for å finne en ny spiller. Vi har hatt et behov en stund for å styrke opp bredden i forsvaret vårt og har vært på søken en stund etter en spiller som passer til den oppgaven. Med litt hjelp av gode kjennskaper så kom vi over Sigurd som har imponert oss fra første stund. Han er en ung, ambisiøs og meget dyktig forsvarsspiller som har vist gode takter i Mors/Thy-miljøet. Det er alltid en risiko å gå utenlands for å finne nye spillere, men her føler jeg vi har gjort en grundig jobb og jeg har stor tro på at Sigurd blir en spiller som kommer til å få en fin rolle hos oss.

BSK ønsker Sigurd velkommen til klubben og Norge!