Ni BSK-gutter skal på landslagssamling! – Bækkelaget

Ni BSK-gutter skal på landslagssamling!

I dag kom det uttak til en hjemlig samling for både LM02 og LM04 og Bækkelaget har med hele 9 spillere totalt på disse to samlingene.

LM02 skal samles i Skien fra 20.-22.september og der er det Henrik Jevnaker, Filiph Tilge, Hans Gran, William Berget og Nikolai Falao som skal vise seg frem for trenerne Fredrik Ruud og Vidar Gjesdal.

LM04 samles også i Skien, men de fra 20.-24.september og der er det Emil Havsgård, Niklas Gjerde, Sebastian Reiersen og Axel Skaarnæs som skal prøve å imponere trenerne Johnny Jensen og Jan Thomas Lauritzen.

«Dette er moro for guttene selv og også for BSK som klubb. De har lagt ned en veldig god jobb og fortjener å få prøve seg på et landslagsnivå, samtidig er det en fjær i hatten for jobben som gjøres med talentene i klubben» Sier assistenttrener Tarjei Sundal

Vi gratulerer alle spillerne og ønsker lykke til!

Emil Havsgård er en av ni som er plukket ut fra BSK til landslagssamling. Foto: Beate Oma Dahle