Seier og et godt utgangspunkt – Bækkelaget

Seier og et godt utgangspunkt

Det var mye spenning før kampen i Ukraina på hvilken motstand vi skulle få.

Kampen starter med med et brak for BSK, og vi setter et høyt tempo. Motor-Politekhnika scorer ikke før BSK har rukket å sette hele 5 kasser. De gule og blå leverer en solid første omgang, og går inn til pause med 12-24 ledelse.

I andre omgang fortsetter BSK kjøret mot det unge ukrainske laget. Hele laget får vært med å bidra, og nesten alle spillere tegner seg på scoringslista. Det blir tilslutt seier 23-41. Et godt utgangspunkt før returoppgjøret på lørdag kl 18 i Nordstrand Arena.

«Det ble en god opplevelse på alle måter. Vi var nok alle litt spente før en slik kamp der vi visste ganske lite om nivåforskjellen på forhånd, men guttene gikk ut å la alle bekymringer døde. Veldig moro å se hvor dyktige guttene er i inngangen til kampen, hvor smilene er på samtidig som det er profesjonalitet i alt som blir gjort. Konsentrasjonen holder hele kampen gjennom og kampen blir veldig behagelig. Nå ser vi frem til returoppgjøret i Nordstrand Arena neste helg der vi gleder oss til å vise frem håndball på europeisk nivå på hjemmebane.» Sier Jørgen Laug