Billetter ute for Fjellhammer og Motor-Politeknikha – Bækkelaget

Billetter ute for Fjellhammer og Motor-Politeknikha

Onsdagens og lørdagens kamp ligger nå ute for salg i BSK HE appen.

BSK – Fjellhammer

Fjellhammer har startet sesongen sterk med seier hjemme mot Drammen (27-22), og borte mot Alta i NM (19-31). Lagets toppscorer i Rema 1000-Ligaen er Ole-Henry Dahl med 7 scoringer. Bækkelaget på sin side har startet med to av to seiere i hjemlig liga mot Kolstad (25-20) og Nøtterøy (29-33). I tillegg er også Bodø slått i cupen (21-31). Det blir spennende å se hvem av de to som stikker av med begge poengene når kampen avgjøres i Nordstrand Arena på onsdag. Avkast er kl 18:30. Billetter kan kjøpes i BSK HE appen, eller i link: https://bsk.woow.no/#!/home

BSK – Motor-Politeknikha

BSK fikk en god start på sitt EHF cup eventyr borte mot det ukrainske laget i helgen. De gule og blå fikk opparbeidet seg en 18 måls fordel inn i retur oppgjøret. Det betyr ikke at Laugs gutter vil ta lett på lørdagens kamp i Nordstrand Arena. Få med deg Europa stemningen fra kl 18:00. Billetter kan kjøpes i BSK HE appen, eller på link: https://bsk.woow.no/#!/home

Foto: Beate Oma Dahle