2 poeng foran et fantastisk publikum – Bækkelaget

2 poeng foran et fantastisk publikum

Onsdag 15 september var det duket for et tett og spennende oppgjør i Rema 1000-Ligaen mellom Bækkelaget og Fjellhammer i Nordstrand Arena. Begge lag har startet sesongen bra, men bare en av de kunne gå av med seieren.

BSK fikk tidligere på dagen et frafall fra kamptroppen med både Mads Ødegård og Sigurd Jensen. Det skulle ikke sette en stopper en for en kjempe fin start på kampen for BSK. Mats Bjørnstad stenger tildels målet, og på et tidspunkt leder de gule og blå med 10-5. Det skal dessverre ikke vare lenge for Fjellhammer utligner forspranget, og lagene kjemper frem og tilbake til pause. BSK går inn til pausen med en 15-13 ledelse.

I andre omgang fortsetter kniving frem og tilbake for de to lagene. Fjellhammer utligner kampen midtveis i andre omgang, og stikker deretter i fra med et par mål på BSK. Når kampen skulle inn i sin avsluttende fase var hjemmelaget igjen i føringen, og gikk inn i de siste 5 minuttene med en 3 målsledelse. Kampen blir så tett at den avgjøres i det siste minuttet av kampen når Fjellhammers kantspiller tråkker på streken når BSK leder 31-30, og dermed får de gule og blå muligheten til å vinne kampen med to istedenfor at det blir en poengdeling.

Denne sesongen har også fansen vært helt fantastiske på tribunen for Bækkelaget i Nordstrand Arena. De har vist god trøkk, og mye lyd i de to hjemmekampene for sesongen. Håper så mange som mulig blir med på å lage god stemning når Motor-Politekhnika kommer på besøk lørdag.

Fansen var fantastisk i hallen. Foto Beate Oma Dahle

– Utrolig deilig og viktig seier. Ikke den fineste kampen vi har spilt, men vi lovte oss selv at vi skulle matche Fjellhammer på både innsats og energi i dag og det skal guttene ha all ære for at de klarte. De la igjen alt de hadde ute på banen i dag. Veldig fornøyd med at vi tåler flere perioder underveis i kampen med motgang der vi spiller ganske dårlig, men vi står i det og løfter oss ved å holde hodet kaldt og ha et fokus på arbeidsoppgavene våre. Nå skal vi suge på denne karamellen i kveld før jobben mot Motor-Politekhnika og Drammen starter i morgen. Sier hovedtrener Jørgen Laug.

For BSK blir Mats Bjørnstad banens beste, mens Emil Midtbø Sundal scorer flest mål med 7 kasser. For Fjellhammer blir Benjamin Berg BB, og for dem scorer Alexander Djordjije Mitrovic flest mål.