I dag går turen til Østerrike – Bækkelaget
Foto: Beate Oma Dahle

I dag går turen til Østerrike

Etter seier i første runde av EHF cupen er BSK videre til andre runde. Her blir motstander Fivers fra Østerrike. Kampen spilles lørdag kveld.

Selv om det gikk greit for seg i første kampen i EHF cupen kan ikke BSK forvente at det samme skjer igjen denne runden. Fivers er et rutinert lag, og har ligget i toppen av den Østeriske serien i en årrekke. Par av spillerne på laget har også vært med å spille landskamp mot Norge sist de to nasjonene møttes.

– Nå gleder vi oss stort til å ta turen utenlands igjen å få testet oss mot ny og spennende motstand. Forrige runde var moro, men vi må være så ærlig å si at det ikke var allverden til sportslig motstand. Det endrer seg nå. Fivers leder den østerrikske toppdivisjonen og har fått en meget god seriestart. Vi snakker om et lag som avanserte fra gruppespillet i European League så sent som i fjor så selv om de riktignok har mistet et par spillere så er det et kvalitetslag. Det er et voksent og god organisert lag vi møter med gode spillere på alle plasser så her må vi være helt på vårt beste for å få et godt resultat. Vi håper å kunne gi de motstand og med litt flyt få med oss et utgangspunkt som kan gjøre hjemmekampen neste helg spennende, sier hovedtrener Jørgen Laug.

Kampen mot Fivers går lørdag kveld kl 2020 i Wien. Vi vil komme tilbake med mulighetene for å se kampen.

Hjemmekampen for BSK går i Nordstrand Arena 24 oktober kl 1930.

Anders Huse og Trym Johnsen er klare for kamp mot Fivers i Østerrike. Foto: Beate Oma Dahle