God opplevelse i første kamp mot Fivers – Bækkelaget

God opplevelse i første kamp mot Fivers

En fin helg i Wien er over og vi kan se tilbake på en god prestasjon mot serielederen i Østerrike og tar med oss et bra utgangspunkt før returoppgjøret i Nordstrand Arena neste søndag kl.1930.

17 år gamle Emil Havsgård tegnet på scoringslista for BSK i Østerrike. Foto: Beate Oma Dahle

Vi har tatt en prat med trener Jørgen Laug om helgas opplevelse:

Hvordan vil du oppsummere kampen, Jørgen?

– Det ble en kamp som svingte en del, vi var i perioder i ledelsen før de snudde flere ganger slik at det ble ganske kaotisk. Heldigvis fester vi grepet etter pause og dro sakte men sikkert i fra. Fivers var som forventet et tøft lag som spiller annerledes enn det vi er vant til og det ble en veldig god øving for vår del i konsentrasjon og fotarbeid defensivt. Utrolig deilig å ta med seg en seier hjem og et godt utgangspunkt før returkampen.
Hva gledet det mest med prestasjonen?

– Det som gledet meg mest var måten vi sto opp som et lag på gjennom den motgangen vi møtte. Vi reiste ned uten Sundal, Trym ble skadet etter 10 minutter og Sigurd fikk et helt horribelt rødt kort pga tre utvisninger etter 20 minutter. Vi fikk oss virkelig en erfaring når det kom til dommernivået og måtte leve med en del avgjørelse som ikke akkurat gikk vår vei. Til tross for alt dette holdt vi roen og en etter en leverte alle som fikk sjansen strålende.


Hvordan ser du på returkampen?

– Dette er langt ifra avgjort. Vi må tåle utfordringen med at vi nå har en fire-måls ledelse uten å bli defensiv i tankegangen. Fivers viste i lange perioder at de er godt lag som kan by på god motstand om vi ikke er skjerpet så her har vi mye arbeid igjen ennå. Nå håper vi at den gode støtten vi har hatt i Nordstrand Arena så langt i sesongen også kan hjelpe oss til avansement neste søndag.

Sigurd Jensen ble utvist allerede etter 20 min.