Billetter til Fivers returkampen ute nå – Bækkelaget
Foto: Beate Oma Dahle

Billetter til Fivers returkampen ute nå

Søndag kl 1930 tar vi i mot Fivers til returkamp i Nordstrand Arena. Billetter er ute til salg nå.

Lørdagen endte med en firemåls seier til BSK mot det østerriske laget, og man har en god fordel inn mot returkampen. Ingenting er avgjort i det hele tatt, og de gule må være skjerpet til søndagen. Mye klaffet, men det var også ting som ikke gikk helt som det skulle i første kamp. Trym Johnsen gikk tidlig ut med en skade, og Sigurd Jensen ble tidlig sendt i dusjen av kamplederne.

Kampen nede i Østerrike gikk foran en god menge med publikum, og det var et godt trøkk i hallen. Men med den gode stemningen Jr laget til BSK har laget på tribunene i Nordstrand Arena i det siste kan vi garantere at vi skal ha mer trøkk enn noen gang.

Billetter får du kjøpt i enten BSK HE appen: https://bsk.woow.no/goToAPP?bm=479

Eller på nettet her: https://bsk.woow.no/#!/home

Appen kan lastes ned gjennom her: