8 BSKere på landslagssamling – Bækkelaget

8 BSKere på landslagssamling

Det er tiden for landslagssamlinger igjen, og med det har flere av BSKs yngre spillere blitt tatt ut. For juniorgutta (LM02) har Hans Gran, Mads Ødegård, Fredrik Syversen og Henrik Rifseim blitt tatt ut. Av denne gjengen har Ødegård flest landskamper med 12, og har scoret 15 mål. Bækkelaget håndball er den klubben med flest spillere tatt ut til LM02.

På U-gutta (LM04) er det ikke mange som har rukket å spille noen landskamper enda grunnet covid, men her har det vært noen nasjonale samlinger tidligere. LM04 er delt inn i to forskjellige grupper, og disse er tatt ut fra BSK. Gruppe 1 er Sebastian Reiersen tatt ut, og på gruppe 2 er Niklas Gjerde, Emil Havsgård og Axel Skaarnæs tatt ut.

LM02 samles i Polen for å spille to kamper mot Polen 5.11 og 6.11.

LM04 gruppe 1 skal samles i Spania. De møter Portugal 4.11, Sverige 5.11 og Spania 6.11.

LM04 gruppe 2 skal samles på Færøyene for å spille 2 kamper mot de 4.11 og 6.11.

Gratulerer til alle gutta, og lykke til!