Ny spiller inn på deadline day – Bækkelaget

Ny spiller inn på deadline day

Bækkelaget Håndball er glade for å kunne presentere Marius Kleiven som ny spiller. Bakspilleren ble hentet inn på deadline day til BSK.

Kleiven har denne sesongen spilt for Linderud/Linje 5 i 2. div. Der har han spilt 9 kamper, og har scoret 39 mål. 29 åringen har tidligere spilt på øverste nivå for klubber som Falk Horten, Lillestrøm og Fjellhammer. Sistnevnte klubb spilte han for i sesongen 2020/21. Så dette er en spiller med mye erfaring fra det øverste nivået i Norge.

Den nye gulkleddemannen har allerede rukket å delta på sin første trening, og har skapt seg et godt inntrykk av medspillere.

– Det er stas det. Gleder meg til å bidra med mitt. Mine styrker er først og fremst duellspillet, skape rom. Har jo fått en del erfaring med åra som nok også kommer godt med inn i en ung stall. Godt inntrykk på veldig kort tid. Ting på stell. Flink trener. Fin gjeng sosialt sett, men som trøkker til på trening, sier Marius Kleiven.

Hovedtrener Jørgen Laug er fornøyd med å få sin nye bakspiller på plass.

– Vi har i den siste tiden sett et behov for å styrke bredden i stallen vår og har vært på søken etter en ny bakspiller. Når Marius var interessert i å gjøre et comeback på øverste nivå var det midt i blinken for oss. Jeg håper han kan være med å bidra til en god vår med et sluttspill i sikte.

Du har allerede muligheten til å se Kleiven i aksjon med BSK logoen på brystet allerede til søndagens kamp bort mot Elverum.

Velkommen til klubben Marius!