Rifseim-Sjøstrøm signerer proffkontrakt – Bækkelaget

Rifseim-Sjøstrøm signerer proffkontrakt

Henrik Rifseim-Sjøstrøm født i 2002 har de to siste sesongene vært med rundt herrelaget til Bækkelaget. Nå har han signert sin aller første proffkontrakt med klubben. Vi er stolte av å kunne signere med oss enda en unggutt inn i våre rekker.

Spilleren som har vært en fast inventar på LM02 til Norge har denne sesongen vist at han har det det som skal til for å lykkes på det høyeste nivået i Norge. Henrik har denne sesongen satt 36 mål på 21 kamper, og de aller fleste av scoringene har kommet i de siste matchene når han fått mer ansvar. Dette hadde han å si om å få kontrakten med BSK:

– Det er gøy! Det er noe jeg har jobbet for lenge og det føles godt at klubben vil ha meg med. Jeg kan bidra med intensitet og tempo i spillet. Er en to-veis spiller, men har mest fokus i angrep. Vil selvfølgelig bidra med god stemning også, sier Rifseim-Sjøstrøm

Henrik i aksjon for BSK. Foto: Ulrik Rød

Senest i går var en han viktig i forsvaret for BSK som 3er da både Sigurd Jensen og Aksel Strupstad ikke var tilgjengelig.

– Siden Henrik kom til oss i BSK sommeren 2020 har han jobbet godt og hardt og det er moro å se at han nå får betalt for all innsatsen som er lagt ned. Fremover på banen har han allerede markert seg i Rema 1000-ligaen og har rivd til seg mer og mer spilletid, fortsetter han den gode jobben er potensialet i alle faser av spillet stort. Moro å ha muligheten til å signere unge ambisiøse gutter på kontrakter med klubben, sier hovedtrener Jørgen Laug.

Foto: Ulrik Rød