Trym Johnsen kalt opp på herrelandslaget – Bækkelaget

Trym Johnsen kalt opp på herrelandslaget

BSK er utrolig stolte av at vår spiller Trym Johnsen har blitt kalt opp på herrelandslaget for å spille Golden League.

Trym var egentlig tatt ut til å være med rekruttlandslaget sitt treningsopphold i Sandefjord, men skal nå heller være med på Golden League 14-21 mars. Spilleren som har vært kåret BSKs beste spiller de siste fire kampene var fornøyd med å bli tatt med:

– Det føles nesten uvirkelig, ekstremt stort og noe av det store man jobber mot. Virkelig en guttedrøm som jeg går å drømmer om å få oppnå. Guttene som er der er jo store forbilder, de er jo guttene man ser på TV-en hver dag i de store kampene. Så ja det er en guttedrøm som går i oppfyllelse! Sier Trym Johnsen

Også hovedtrener Jørgen Laug syntes dette er artig med at Trym er kalt opp.

– Utrolig stas å høre at Trym har blitt tatt ut til å representere Norge i Golden League. Det er først og fremst en kreditt til gutten selv for den fantastiske jobben han har lagt ned de siste årene og moro å se at det er mulig å få betalt for godt og målrettet arbeid over tid. Jeg tror jeg kan si på vegne av hele klubben at vi ønsker han masse lykke til og håper han suger til seg alle nye inntrykk og får vist seg godt frem. Så må jeg også få si at det er stort for hele BSK at vi nok en gang kan si at vi har en a-landslagsspiller i klubben, det gjør meg stolt på vegne av alle de som legger ned så mye innsats for at vi skal være den klubben vi er i dag. Dette er noe vi alle skal være stolte av, sier Jørgen Laug.

BSK ønsker Trym masse lykke til på landslagssamlingen!

Trym Johnsen i aksjon mot Haslum. Foto: Ulrik Rød