Hedin klar for Bækkelaget – Bækkelaget
Foto: Christoffer Borg Mattisson

Hedin klar for Bækkelaget

Velkommen til Bækkelaget Viktor Hedin!

I dag ble det klart at svenske Viktor Hedin skal spille de neste to sesongene for Bækkelaget. Viktor har vært en av de mest toneangivende spillerne for OV Helsingborg i den svenske allsvenskan og senest på fredag scoret han 15 mål i den avgjørende opprykkskampen mot Torslanda.

23-åringen fra Ystad har tidligere spilt to sesonger for norske St.hallvard, og ser nå frem til en retur til norsk håndball:

– Jeg har valgt å signere for BSK fordi jeg føler at jeg er klar for et nytt eventyr og at jeg tar et nytt steg videre i min utvikling. Den passer derfor bra både sportslig og personlig! Sier Hedin.

Han gleder seg til å ta del i utviklingen norsk håndball nå står foran:

– Neste sesong blir en veldig spennende sesong og den norske ligaen har aldri vært så attraktiv som nå. Det jeg har hørt om BSK er at det er en klubb som ønsker å holde tritt med satsingen som den norske ligaen gjør. At treneren presenterer en spennende spillidé gjorde valget enkelt.

Trener Jørgen Laug gleder seg til å få Viktor på plass:

– Vi har fulgt med Viktor en god stund og er veldig glade for å kunne si at han nå skal spille for Bækkelaget. Vi får en temposterk og målfarlig spiller som kan bekle både midtback og venstreback i tillegg begynner han etterhvert å få en god rutine som kan jeg tror kan passe veldig fint inn i laget vårt. Sier Jørgen Laug

Viktor flytter til Oslo i sommer og slutter seg til troppen foran oppkjøringen til neste sesong. Vi ønsker Viktor velkommen til Bækkelaget.