Dansk strekspiller klar for BSK – Bækkelaget
Foto: Marc M. Andersen

Dansk strekspiller klar for BSK

Bækkelaget håndball ønsker Christoffer Langerhuus velkommen til klubben. Spilleren som nå spiller i sin barndomsklubb Ribe-Esbjerg vil komme til klubben i sommer.

21 åringen har denne sesongen vært med å bidra på et godt Ribe-Esbjerg lag i dansk eliteserie, men ser nå etter nye utfordringer i Norge og BSK.

– Jeg er født og oppvokst i Esbjerg, og har spilt hele min karriere i Ribe-Esbjerg HH. Så jeg ser frem til nye utfordringer i BSK, sier Langerhuus

Han har gjort seg opp en god formening om BSK som klubb.

– Jeg valgte BSK ettersom det er en tradisjonsrik klubb, med ambisjoner som matcher mine. I tillegg er det en ung og talentfull tropp, som jeg tror jeg vil passe godt inn i. BSK har opp gjennom årene også utviklet mange gode spillere, og derfor tror jeg også det er en klubb hvor jeg kan utvikle meg mye.

Langerhuus i aksjon for Ribe-Esbjerg. Foto: Marc M. Andersen

Strekspilleren har så langt denne sesongen for Ribe-Esbjerg scoret 13 mål til tross for at han kun har fått 16 skudd. Sist kamp borte mot Holstebro hadde han 2 scoringer.

– Jeg er en allsidig linjespiller med mest kompetanse i angrep. Jeg håper å kunne bidra med en 100% innsats til trening og i kamp. Og til den gode stemningen i garderoben, sier den 198 cm høye strekspilleren.

Hovedtrener Jørgen Laug som har vært på leting etter en erstatter for Strupstad er meget fornøyd med sin nye strekspiller.

– Vi har siden det ble klart at Aksel forlater oss etter sesongen vært på utkikk etter en ny linjespiller og jeg tror vi har funnet en veldig spennende spiller i Christoffer. Han er ung, men har samtidig en god del erfaring fra den danske ligaen, og er en ambisiøs type som jeg tror vil passe fint inn hos oss. Sportslig er potensialet stort med en fin størrelse kombinert med bra bevegelighet og kvaliteter i begge ender av banen. Han og Henrik kommer til å utgjøre et bra team på linja neste sesong, sier Laug.

Foto: Marc M. Andersen