Har spilt i BSK hele livet, nå tar han to år til – Bækkelaget

Har spilt i BSK hele livet, nå tar han to år til

Christian Windt Ekeberg har aldri spilt i en annen klubb. Nå har han signert for to nye år i den gule og blå drakta. BSK er stolt av å ha med seg en spiller som har vært her siden han begynte med håndball!

Fra sine første kamper på herrelaget har Ekeberg bare blitt viktigere og viktigere i laget. Nå er han en av spillerne som har vært lengst i klubben, og en rutinert spiller på det øverste nivået i Norge.

– Det å få mulighet til å signere ny kontrakt i BSK er veldig stas. Det er klubben jeg har spilt i hele livet, så det å kunne fortsette å spille her er gøy. Jeg trives ekstremt godt i laget. Vi er en ung og ambisiøs gjeng som ønsker hverandre suksess, det er noe som gjør at stemningen i laget er såpass bra. Dette gjør at man ønsker å fortsette i BSK og bidra til å hjelpe hver enkel medspiller med å nå sine mål. Guttene på laget er også gode kompiser som man deler både oppturer og nedturer med, og det knytter sterke bånd som man tar med seg videre, sier Christian Ekeberg.

Christian Ekeberg er klar for to nye år i gult og blått.

Venstrevingen har 13 mål så langt denne sesongen, og leverte veldig bra mot sist kamp mot Haslum med 3 scoringer. Han gleder seg allerede til den neste sesongen.

– Jeg gleder meg til å kunne fortsette å bidra i laget med ulike egenskaper. Det bli spennende å se hvordan neste sesong blir med tanke på at vi kanskje ikke har den rutinen vi hadde før med tanke på alder og erfaring. Det er alltid gøy å se.

Jørgen Laug er fornøyd med å få med seg det som har blitt en av hans rutinerte gutter på laget.

– Moro at Christian blir med videre, han er en viktig kontinuitetsbærer og en herlig fyr. Sportslig så tar han steg hele tiden og jeg ser frem til å jobbe videre sammen også kommende sesong, sier hovedtrener Laug.

I morgen står en viktig kamp mot Bergen for tur, og vi håper å se flere på tribunen i morgen.

Foto: Beate Oma Dahle