BSK signerer ny bakspiller – Bækkelaget

BSK signerer ny bakspiller

Bækkelaget håndball ønsker Jens Dolberg Plougstrup velkommen til klubben. Vi ser frem til å ha deg med på laget fra sommeren.

Den danske bakspilleren Dolberg har fra kommende sesong valgt å skrive under for BSK, og er sikker på sitt at klubben vil være et riktig valg for ham.

– Jeg valgte BSK fordi, jeg hadde en god prat med klubben og treneren. Utover det tror jeg BSKs spillestil vil passe meg godt. Jeg vet at BSK er en tradisjonsklubb som har vært i eliteserien i mange år. Det er en god klubb der ting er i god kontroll. Noe som gir meg gode muligheter til å utvikle meg videre, sier Dolberg Plougstrup.

Dolberg Plougstrup har tidligere spilt i de danske klubbene BSH og Mors/Thy, men har den siste sesongen spilt for Bergen i Rema 1000-Ligaen. Vi kunne sist se ham på banen mot Bækkelaget på hans nye hjemmebane i Nordstrand Arena på søndagen som var. Her sto han frem godt for gjestene både offensivt med 5 scoringer, og sto godt som 3er i forsvaret. Så langt denne sesongen har han scoret 73 mål på 17 kamper.

Dolberg sto godt i forsvaret mot BSK i helgens kamp. Foto: Ulrik Rød

Som type spiller mener han at BSKs fans kan forvente seg i årene som kommer.

– Jeg er en hardskytende vb, med fin oversikt og er ganske tung i duellene i begge ender. Jeg elsker å kjempe i både forsvar og angrep. Jeg ser frem til noen spennende sesonger her BSK! Sier bakspilleren.

Jørgen Laug også fornøyd med å få inn en ny bakspiller i troppen som har både styrker i forsvar og angrep.

– Veldig fornøyd med å ha Jens på plass, vi har vært på utkikk etter en god toveisspiller en stund og mener vi har truffet blink her. Han har et uforløst potensiale med et knallhardt skudd, dyktig med linje og kan bekle flere posisjoner i forsvar. I tillegg kommer han til tross for sin unge alder med mye erfaring både fra Danmark sitt juniorlandslag og fra den danske ligaen.

Velkommen til BSK Jens!!

Foto: Ulrik Rød