Emil Midtbø Sundal legger opp – Bækkelaget
Foto: Beate Oma Dahle

Emil Midtbø Sundal legger opp

Etter at sluttspillet ble sikret i går har Emil Sundal valgt å legge karrieren på hylla, og det med umiddelbar virkning. Rema 1000-ligaens toppscorer de siste fire sesongene har ofret mye denne sesongen for å hjelpe til så godt han kan, og det ble enighet om at man skulle sette en strek når sluttspillet var i boks. Sundal var viktig hjemme i kampen om to poeng mot Nøtterøy forrige søndag da han satte 12 mål .

I en uttalelse sier Sundal:

– Jeg er en type som ikke klarer å gjøre noe halvveis og de siste månedene har totalsituasjonen krevd at jeg ikke har fått deltatt så mye som jeg har ønsket og da har jeg landet på at jeg dessverre er nødt til å gi meg nå. Det er med tungt hjerte at jeg nå sier farvel, men jeg vet at resten av guttene er mer enn klare til å sørge for en god avslutning på sesongen uten meg også, sier Sundal

Emil har vært en bauta for BSK i mange år, helt siden opprykket til BSK/NIF i 2009 har han markert seg som en viktig spiller både på og utenfor banen. Han har vært et strålende forbilde for alle de unge spillerne i klubben samtidig som han har herjet på banen.

Styreleder i BSK Thomas Rustad har dette å si:

– Emil Sundal er den mest markante spilleren i BSK sin historie på herresiden. Han har representert klubben på aller beste måte og har vært helt sentral i å bygge opp den kulturen vi nå har rundt herre- og guttesiden i klubben. Dette er selvsagt et stort tap for oss, men vi håper å ha han med i videre rundt oss i en eller annen rolle også i tiden som kommer, sier Rustad

BSK vil takke av og markere Emil sin storslagne karriere under neste hjemmekamp i sluttspillet. Følg med i våre sosiale medier for mer informasjon i tiden som kommer.

Emil Midtbø Sundal fikk sin siste kamp for klubben hjemme mot Nøtterøy forrige søndag. Foto: Ulrik Rød