Ny høyreback klar for BSK – Bækkelaget

Ny høyreback klar for BSK

Bækkelagets SK håndball er glade for å kunne signere Sondre Solheim for kommende sesong. Høyrebacken har denne sesongen spilt for Charlottenlund i 1.divisjon.

Bakspilleren som er født i 2002 har så langt denne sesongen vært en viktig bidragsyter for CSK med godt forsvarsspill og 50 scoringer. Han er glad for å kunne signere med BSK, og har ambisjonene klare etter å ha jobbet systematisk og godt i flere år.

– Jeg har valgt å signere for BSK fordi det er en solid og bra klubb med unge spillere jeg tror jeg vil passe godt med og utvikle meg i og bli en enda bedre spiller, da BSK er er et nivå opp for min del. Og mine ambisjoner er alltid å bli bedre og komme meg på det norske landslaget og bli proff i utlandet, Sier Solheim.

Tidligere har Solheim spilt for Skaun og Melhus i ungdomsårene før turen gikk til nevnte CSK. I Sondre vil BSK få en spiller som både er sterk fremover på banen, men også bakover ved at han har erfaring både med å stå 2er og 3er i forsvaret i 1.divisjon.

– Glad for at vi får med Sondre på laget kommende sesong. Han er en ung spiller med et stort potensiale som jeg tror kommer til å passe fint inn i gruppa vår. Han har gått en god skole i Charlottenlund i 1.divisjon og har til tross for sin unge alder allerede et par år bak seg med mye spilletid der og er klar for å prøve seg på et høyere nivå, Sier Laug.

BSK ønsker Sondre Solheim velkommen til oss fra sommeren!

Sondre Solheim for CSK. Foto: Ukjent.